CHAMPIONS LEAGUE

Ρότζερς: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ρότζερς: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Λουντογκόρετς ο προπονητής των "ρεντς" Μπρένταν Ρότζερς. Διαβάστε δηλώσεις του.

Η Λίβερπουλ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Λουντογκόρετς καθώς ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής των "ρεντς" Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς. Πλέον, οι "ρεντς" θέλουν νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Βασιλεία στο Άνφιλντ για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Είναι απογοητευτικό που ο αγώνας τελείωσε 2-2. Η αντίδραση μας να επιστρέψουμε στο σκορ ήταν σπουδαία. Έδειξε τον χαρακτήρα μας. Πήραμε την ισοπαλία αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και τρίτο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι. Η Ρεάλ νίκησε την Βασιλεία και πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο μας την ελβετική ομάδα.

Είναι κρίμα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η Λουντογκόρετς δεν με ξάφνιασε. Δείξανε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ