CHAMPIONS LEAGUE

Ρόουρα: "Ο ημιτελικός θα κριθει στις λεπτομέρειες"

Ρόουρα: "Ο ημιτελικός θα κριθει στις λεπτομέρειες"

Ο Τζόρντι Ρόουρα ξεκαθάρισε πως η ομάδα που θα επιβάλλει το παιχνίδι της θα έχει το πάνω χέρι στον πρώτο ημιτελικό ενώ υπογράμμισε πως θα συμβουλευτεί το ιατρικό επιτελείο για το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μέσι.

"Οι δύο ομάδες που έχουν εμφανιστεί στους τελευταίους τέσσερις τελικούς του Champions League θα παίξουν μεταξύ τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το ευχάριστο είναι πως θα παίξουμε τον αγώνα ρεβάνς στο Καμπ Νόου όπως και με τη Μίλαν", τόνισε ο βοηθός προπονητή της Μπαρτσελόνα, μιλώντας την παραμονή του πρώτου ημιτελικού με τη Μπάγερν, και πρόσθεσε:

"Το ματς την Τρίτη θα είναι πολύ έντονο. Η ομάδα που θα επιβάλλει το στιλ παιχνίδιου της θα έχει το πλεονέκτημα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, η Μπάγερν κάνει μία θεαματική σεζόν.

Αλλά και εμείς από την πλευράς μας είμαστε ανταγωνιστικοί και σε φόρμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να παίξουμε. Έχουμε πάρει την πρόκριση σε έξι συνεχόμενους ημιτελικούς και αυτό είναι το σημαντικό.

Από τη στιγμή που είμαστε εδώ, έχουμε πρόθεση να φτάσουμε στον τελικό".

Ερωτηθείς για το αν ο Μέσι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ώστε να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Μπάγερν, απάντησε:

"Αισθάνεται καλά. Φαίνεται πως η αποθεραπεία του οδεύει καλά. Θα δούμε πως θα πάει στην προπόνηση και θα μιλήσουμε με τους γιατρούς πριν πάρουμε κάποια απόφαση.

Προφανώς και θα είναι απώλεια αν δεν μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε έναν τέτοιο παίκτη, ωστόσο έχουμε δείξει πως διαθέτουμε μία βαθιά και ταλαντούχα ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ