CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Ζητάω μόνο να μη με γιουχάρουν στο Bernabeu"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μόνο ένα αίτημα προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Τι είπε για το αν οι "μερένγκες" άξιζαν την πρόκριση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς σκόραρε συνολικά πέντε φορές και χάρισε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ισπανούς.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τρίτης (18/04) ανάμεσα σε Βαυαρούς και "μερένγκες" ρωτήθηκε σχετικά με το αν ένας δρόμος στην πόλη της Μαδρίτης πρέπει να πάρει το όνομά του. Και η απάντησή του εμπεριείχε μία δόση ταπεινοφροσύνης.

"Το μόνο που ζητάω είναι να μη με γιουχάρουν στο 'Bernabeu'. Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα επικεντρωθώ στα θετικά. Η ομάδα έπαιξε καλά και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ", ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του στο Antena 3.

Για το αν η Ρεάλ άξιζε την πρόκριση: "Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια, δίχως καμία αμφιβολία. Το να σκοράρεις έξι φορές απέναντι στην Μπάγερν δεν είναι εύκολο και αξίζαμε να περάσουμε. Είμαστε άξιοι νικητές".

Για το παιχνίδι, είπε: "Γνωρίζαμε ότι αν δεν παίζαμε καλά η Μπάγερν θα σκόραρε, όπως κάνει σε κάθε γήπεδο. Απόψε έδειξε ότι είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά η Μαδρίτη είναι η Μαδρίτη. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε μία ή δύο φορές, και στο δεύτερο επίσης, αλλά αφήσαμε να μας βάλουν δύο. Η Μαδρίτη έχει συνηθίσει να υποφέρει".

Για την πιθανότητα η ομάδα του να κατακτήσει το 12ο Champions League: "Είμαστε ακόμα μακριά, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ