CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Πανηγυρίζω όταν πρέπει"

Ρονάλντο: "Πανηγυρίζω όταν πρέπει"
PHOTOGRAPH: PIERRE-PHILIPPE MARC

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστεί. Από τη μια δίνει την σπουδαία νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και από την άλλη κάνει πάλι δηλώσεις για τον πανηγυρισμό του.

Σε δηλώσεις για την "χαρά" του προχώρησε για ακόμα μια φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για τον τέταρτο όμιλο του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μανδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και την μεγάλη ανατροπή με δικό του τέρμα στο τέλος του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

"'Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μπήκαν τα γκολ. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και το κάναμε"

"Πανηγυρίζω όταν πρέπει να πανηγυρίσω. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και έπρεπε να παλέψουμε. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα κύλησε καλά.

Σε ερώτηση για την στεναχώρια του για ακόμα μια φορά απάντησε:

"Εσύ δεν είσαι ποτέ λυπημένος;Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να είναι στεναχωρημένος. Δεν μετανιώνω για τα πράγματα που λέω"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ