CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Δεν ξέρω ποιος αμφιβάλλει για εμένα"

El jugador de Real Madrid, Cristiano Ronaldo, festeja un gol contra Bayern Munich en la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El jugador de Real Madrid, Cristiano Ronaldo, festeja un gol contra Bayern Munich en la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε... άγνοια σε ερώτηση σχετικά με εκείνους που αμφιβάλλουν για τις ικανότητές του, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν. Τι είπε για τον Μάνουελ Νόιερ, την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο και την αυτοδιαχείρισή του.

Η εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε έναν εκ των κυριότερων, αν όχι τον κυριότερο λόγο που η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (2-1) το βράδυ της Τετάρτης (13/04), παίρνοντας έτσι ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, του έγινε ερώτηση σχετικά με τις αμφιβολίες που εκφράζονται κατά καιρούς ως προς τις ικανότητές του, αλλά και λόγω της ηλικίας του (32), με τον ίδιο αρχικά να δηλώνει... άγνοια και στη συνέχεια να αναφέρει πως πρόκειται μόνο για ένα μικρό ποσοστό του κόσμου, το οποίο δεν τον παρακολουθεί αρκετά.

"Δεν ξέρω ποιος αμφιβάλλει για εμένα. Είναι ένα μικρό ποσοστό. Οι άνθρωποι που με παρακολουθούν πιο στενά, που θέλουν τον Κριστιάνο, δεν έχουν αμφιβολίες", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Για την εμφάνιση του Μάνουελ Νόιερ, τόνισε: "Ήταν καλός, σταμάτησε μερικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Νόιερ είχε τη μέρα του, εμείς πετύχαμε περισσότερα γκολ".

Για το σπουδαίο αποτέλεσμα της ομάδας του: "Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις εδώ, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν και να βρεθείς να χάνεις με 1-0. Φτιάξαμε καλές ευκαιρίες και επιστρέψαμε. Σκοράραμε νωρίς, παίξαμε καλά, κερδίσαμε και όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς".

Για το πως άλλαξε το παιχνίδι: "Το ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι. Αν ο Βιδάλ σκόραρε το πέναλτι, το ματς θα ήταν διαφορετικό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα 'κουτί' με εκπλήξεις. Σκοράραμε, η Μπάγερν έπαιξε με έναν λιγότερο και ένα ακόμη γκολ ήταν εύκολο".

Για την αυτοδιαχείρισή του: "Η δουλειά πάει πολύ καλά, ήμουν προετοιμασμένος ώστε να είμαι καλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα και είμαι χαρούμενος".

Photo credits: AP Photo/Andreas Gebert

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ