CHAMPIONS LEAGUE

Ροναλντίνιο: "Δεν θα άλλαζα κάτι στην καριέρα μου"

Ροναλντίνιο: "Δεν θα άλλαζα κάτι στην καριέρα μου"

Ο Ροναλντίνιο στο πλαίσιο της παρουσίας του στη χώρα μας για το "Heineken Voyage" μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την καριέρα του, τον τελικό του Champions League, αλλά και για τις αναμνήσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη χώρα μας βρίσκεται από την Παρασκευή ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ήρθε ως καλεσμένος της "Heineken" και στο πλαίσιο του "Heineken Voyage" για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League στη Μύκονο.

Τέσσερις εκπρόσωποι του Τύπου από κάθε χώρα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά με τον "Ρόνι" και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Νίκη Μπάκουλη.

Αρχικά, ο Ροναλντίνιο ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τη χώρα μας και για το εάν σκέφτηκε ποτέ να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να απαντά: "Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Έχω επισκεφτεί ξανά την Αθήνα και την Μύκονο και μου άρεσε. Μου αρέσει η χώρα, οι άνθρωποι της, η κουλτούρα της και πάντα περνάω καλά όταν έρχομαι εδώ. Δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο εκτός εδώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις".

Στη συνέχεια του επισημάνθηκε ότι ο κόσμος θα ήθελε να τον δει να παίζει στην Ελλάδα με τον "Ρόνι" να απαντά χαμογελαστός: "Το ξέρω, αλλά είναι δύσκολο, είμαι μεγάλος...".

Ο Βραζιλιάνος άσος κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει αποσυρθεί από μικρή ηλικία και τόνισε: "Είμαι 35 στα 36 και θεωρώ λογικό αφού έπαιζα ποδόσφαιρο για 20 χρόνια. Αγαπώ αυτό που κάνω και το απήλαυσα δόξα τω Θεώ. Κουράστηκα λίγο. Απόλαυσα όλες τις εμπειρίες που έζησα τα τελευταία 20 χρόνια και νομίζω ότι είναι η ώρα να αποσυρθώ"

Σε ερώτηση του Sport24.gr σχετικά με το βασικό κριτήριο των επιλογών που έκανε στην καριέρα του ήταν η ευτυχία του και εάν θα άλλαζε κάποια από τις αποφάσεις που πήρε ήταν ξεκάθαρος: "Δεν θα άλλαζα κάτι. Πάντα οι αποφάσεις μου παίρνονταν με κριτήριο το που θα ήμουν ευτυχισμένος"

Ποιες είναι όμως οι αναμνήσεις του Ροναλντίνιο από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες παίκτες; "Είχα αρκετούς φίλους που ήρθαν και έπαιξαν σε ελληνικές ομάδες, οπότε παρακολουθούσα την πορεία τους και μαζί και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προφορά των ονομάτων είναι αρκετά δύσκολη για εμένα. Για αυτό δεν μπορώ να πω που", απάντησε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στον τελικό του Champions League και την εμπειρία που έζησε στο "Heineken Voyage" είπε: "Όλα ήταν τέλεια. Ένα ματς με πολλά γκολ. Ήταν μία τέλεια εμπειρία την οποία απόλαυσα πραγματικά".

#ChampionsVoyage #ChampionTheMatch #HeinekenGr

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ