CHAMPIONS LEAGUE

Ρόμπεν: "Μας έλειψε το γκολ"

Real Madrid's midfielder Xabi Alonso (L) vies with Bayern Munich's Dutch midfielder Arjen Robben during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014.   AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO        (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's midfielder Xabi Alonso (L) vies with Bayern Munich's Dutch midfielder Arjen Robben during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Άριεν Ρόμπεν παρά την ήττα της Μπάγερν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του ίδιου και των συμπαικτών του στον αγώνα με την Ρεάλ.

Η Μπάγερν ηττήθηκε με 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του Μονάχου.

Οι "Βαυαροί" είχαν την υπεροχή αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και πήραν πολλές προσπάθειες στο ματς.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της Μπάγερν και περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό του Μονάχου.

" Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση για τον επαναληπτικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο Μπερναμπέου. Δεν ήμασταν καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά απέναντι στην Ρεάλ ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο Ριμπερί ήταν καλός απόψε αλλά δεν θα πρέπει να κρίνουμε ατομικά τους παίκτες αλλά το σύνολο της ομάδας. Τους χρειαζόμαστε όλους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ