CHAMPIONS LEAGUE

"Ρεσιτάλ" από τους οπαδούς της Ρόμα και της Μπάγερν

"Ρεσιτάλ" από τους οπαδούς της Ρόμα και της Μπάγερν

Μαθήματα εξαιρετικής γηπεδικής συμπεριφοράς παρέδωσαν στο "Olimpico" οι τιφόζι της Ρόμα και φιλοξενούμενοι οπαδοί της Μπάγερν. Δείτε video που ανταλλάσσουν κασκόλ μετά το τέλος του αγώνα!

Ο Ρούντι Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του ονειρεύονταν εδώ και καιρό το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου σε ένα κατάμεστο από 70.000 οπαδούς "Olimpico", η εξέλιξη ωστόσο του αγώνα μετέτρεψε το όνειρο σε... εφιάλτη.

Οι Ρόμπεν, Μίλερ, Γκέτσε, Λεβαντόβσκι, Ριμπερί και Σατσίρι εμφανίστηκαν αγριεμένοι στην Ρώμη και συνέτριψαν με το εξωπραγματικό 7-1 τη Ρόμα , με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να παραδέχονται αμέσως μετά πως υπάρχει διαφορά από τις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες που χρειάζεται να καλύψουν.

"Ρεσιτάλ" από τους οπαδούς της Ρόμα και της Μπάγερν

Μη νομίζετε όμως ότι το φινάλε του αγώνα βρήκε τους τιφόζι της Ρόμα να γιουχάρουν ή να δημιουργούν επεισόδια βλέποντας ως "κόκκινο πανί" τους εκδρομείς οπαδούς της Μπάγερν.

Το αντίθετο μάλιστα: οι φίλοι των γηπεδούχων χειροκρότησαν ιπποτικά τους παίκτες του Γκαρσία αλλά και αυτούς του Γουαρδιόλα ενώ μερικοί που βρίσκονταν στην Curva Nord παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς μαζί με αυτούς της Μπάγερν καθώς αντάλλασαν κασκόλ μετά τη λήξη πετώντας τα πάνω από τα πλεξιγκλάς!

Δείτε το εντυπωσιακό video:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ