CHAMPIONS LEAGUE

Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο

Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο

Η Μπάγερν με το 5-0 επί της Ροστόβ πήρε 13η σερί εντός έδρας νίκη, κάνοντας ρεκόρ στο Champions League, ενώ η Ατλέτικο επικράτησε με 1-0 στην Ολλανδία της Αϊντχόφεν, η οποία έχασε πέναλτι (videos)

Το ντεμπούτο της Ροστόβ στο Champions League ήταν το... αναμενόμενο, με την Μπάγερν να επικρατεί των Ρώσων με 5-0 στο Μόναχο.

Οι Βαυαροί έκαναν ρεκόρ στη διοργάνωση με την 13η σερί εντός έδρας νίκη τους, με τον Γιόζουα Κίμιχ να σκοράρει δύο φορές και να ζει ονειρικό δεκαήμερο.

Μαζί με την Μπάγερν στην κορυφή του ομίλου είναι η Ατλέτικο, καθώς δεν επέτρεψε στην Αϊντχόφεν να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στους "16", επικρατώντας με 1-0 στην Ολλανδία. Σκόρερ ο Σαούλ και ήρωας ο Γιαν Όμπλακ που έπιασε πέναλτι του Αντρές Γκουαρδάδο.

Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο

Μπάγερν - Ροστόβ 5-0

Σκόρερς: 28' πέν. Λεβαντόβσκι, 45' Τόμας Μίλερ, 53' και 60' Κίμιχ, 90' Μπερνάτ

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)

Αρκετά καλή αμυντικά στα πρώτα λεπτά η Ροστόβ, κατάφερε απλά να καθυστερήσει μέχρι το 28ο λεπτό το πρώτο γκολ που δέχτηκε στην ιστορία της στο Champions League.

Με εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς και ο Τόμας Μίλερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Γιόζουα Κίμιχ ανέλαβε δράση εν συνεχεία, καθώς έκανε το 3-0 στο 53' και το 4-0 στο 60', με τα πρώτα του γκολ στην διοργάνωση.

Στις 4 Σεπτέμβρη πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική Γερμανίας (κόντρα στην Νορβηγία), στις 9 Σεπτέμβρη πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga (κόντρα στην Σάλκε) και απόψε πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο CL. Ονειρικό δεκαήμερο με 4 γκολ σε 3 ματς.

Το τελικό 5-0 ήρθε στο 90ό λεπτό από τον Τζουάν Μπερνάτ, έπειτα από ασίστ του Φρανκ Ριμπερί, με τον σκόρερ να έχει αντικαταστήσει στο 51' τον Ματς Χούμελς, ο οποίος είχε δεχτεί κλοτσιά στα δόντια!

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς (51' Μπερνάτ), Αλάμπα, Βιδάλ, Κίμιχ, Τιάγκο Αλκάνταρα (71' Ρενάτο Σάντσες), Τόμας Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα (64' Ριμπερί), Λεβαντόβσκι.

ΡΟΣΤΟΒ (5-3-2): Τζανάεβ, Τερέντζεβ, Μέβντλια, Θέσαρ Νάβας, Γκράνατ, Καλάτσεβ, Γκάτσκαν, Ερόκιν, Νομπόα, Αζμούμ (64' Πρέπελιτσα), Πόλοζ (46' Ντουμπιά).

Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο 0-1

Σκόρερ: 43' Σαούλ

Γήπεδο: "Philips Stadion", Αϊντχόφεν

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Το γρήγορο γκολ του Λουκ ντε Γιονγκ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ και η Ατλέτικο ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 43' με το εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Σαούλ.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο η ολλανδική ομάδα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ίσως να μην έγινε ποτέ, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε, καθώς ο Όμπλακ απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Γκουαρδάδο (45'+2).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (5-3-2): Ζουτ, Μπρένετ, Σβάαμπ (80' Περέιρο), Ισιμά-Μιρέν, Βίλεμς, Χέντριξ (67' Ράμσελααρ), Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (80' Μπέρχβαϊν), Λουκ ντε Γιονγκ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Χοσέ Μαρί Χιμένες, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (77' Τόρες), Γκαϊτάν (61' Τιάγκο Μέντες), Κόκε, Γκριεζμάν, Γκαμειρό (65' Καράσκο).

*χαμένο πέναλτι 45'+2 Γκουαρδάδο (απόκρουση Όμπλακ)

Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο
Ρεκόρ η Μπάγερν, "διπλό" η Ατλέτικο

Μπάγερν - Ροστόβ 5-0

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο 0-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ