CHAMPIONS LEAGUE

Ρέις: "Προσοχή σε Οφόε, Φορτούνη, Καρσελά"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν αμυντικά.

Τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό έδωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη καριέρα του από την ομάδα της Λισσαβόνας.

Ο Ρέις υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει αμυντικά και πως η Σπόρτινγκ θα πάρει τη νίκη αλλά τόνισε πως οι παίκτες των Πορτογάλων θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους Οφόε, Φορτούνη και Καρσελά. Χαρακτηριστικά είπε:

«Ο Ολυμπιακός θα παίξει αμυντικά, περιμένοντας τυχόν λάθη για να βγει στις αντεπιθέσεις. Είναι σίγουρο ότι θα παίξουν με την άμυνα τους χαμηλά, περιμένοντας για ένα φάουλ ή κάποιο κόρνερ.

Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να προσέξει περισσότερο τους Οφόε, Φορτούνη και Καρσελά. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του. Παρά τις δυσκολίες, νομίζω όμως ότι η Σπόρτινγκ θα επαναλάβει το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής και θα κερδίσει και στην Πορτογαλία».

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ