CHAMPIONS LEAGUE

Ρανιέρι: "Προτεραιότητα μας το Champions League"

Ρανιέρι: "Προτεραιότητα μας το Champions League"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Κοπεγχάγη έθεσε τους στόχους της Λέστερ για φέτος και υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Το βασικό στόχο της Λέστερ για φέτος έθεσε ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός προπονητής έθεσε ως προτεραιότητα την πορεία στο Champions League τονίζοντας ότι οι παίκτες του δουλεύουν σωστά και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

"Οι παίκτες μου παλεύουν. Την περασμένη σεζόν είχαμε μεγαλύτερη συνοχή και παίζαμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Τώρα όλοι μας γνωρίζουν και προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι.

Τώρα βρισκόμαστε στη μέση της κατάταξης κάτι που είναι φυσιολογικό για μια ομάδα σαν τη Λέστερ. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι το Champions League. Στην Premier League θα πρέπει να έχουμε σωθεί στο τέλος της χρονιάς, αλλά το Champions League κρίνεται τώρα. Σε ένα μήνα θα ξέρουμε εάν θα συνεχίσουμε ή θα αποκλειστούμε.

Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να παίξουμε με πάθος, με καρδιά έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου μας. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι μέχρι το τέλος" επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια υποστήριξε: "Οι παίκτες μου έκαναν τον κόσμο να τρελαθεί με αυτό που συνέβη πέρσι. Ήταν ένα θαυμάσιο πνεύμα, ένα παραμύθι, θέλω να δείξουν τη δύναμη τους, την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, για τη Λέστερ και για αυτό το λόγο θέλω περισσότερα φέτος. Φυσικά και είμαστε πεινασμένοι, θέλουμε να βελτιωθούμε.

Είμαστε στο σωστό δρόμο και είναι φυσιολογικό στην αρχή της χρονιάς να έχουμε κάτι να δουλέψουμε. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες, υπάρχει νέα φιλοσοφία και οι αντίπαλοι μας γνωρίζουν καλά πια. Πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Είναι φυσιολογικό όταν μία ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη να χάνει κάτι. Είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ