CHAMPIONS LEAGUE

Ψηφίστε το #genius γκολ της εβδομάδας και κερδίστε εισιτήρια και δώρα

Ψηφίστε το #genius γκολ της εβδομάδας και κερδίστε εισιτήρια και δώρα

Νεϊμάρ, Ρόμπεν, Αζάρ, Ρονάλντο ή Ρόις; Επιλέξτε το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και κερδίστε εισιτήρια και δώρα!

Η 3η αγωνιστική του Uefa Champions League ήταν κάτι παραπάνω από πλούσια σε θέαμα και γκολ! Για άλλο ένα διήμερο οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη προσέφεραν στους φιλάθλους ένα χορταστικό μενού και ήρθε η ώρα να τους πούμε το δικό μας "ευχαριστώ".

Πώς; Επιλέγοντας αυτόν που πέτυχε το #genius γκολ της εβδομάδας! Κερδίζοντας παράλληλα εισιτήρια για αγώνες του Uefa Champions League και δώρα.

Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου. Η διαδικασία συμμετοχής σε αυτή είναι πάρα πολύ απλή. Δεν έχετε παρά να κάνετε μία εγγραφή εδώ και στη συνέχεια, αφού απολαύσετε τα 5 καλύτερα τέρματα που έχουν ήδη επιλεγεί, να ψηφίσετε το #genius γκολ της εβδομάδας!

Μία απλή διαδικασία η οποία σας βάζει παράλληλα και σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Ήδη έχουν δοθεί εισιτήρια, από προηγούμενες ψηφοφορίες, για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Γιουβέντους ( δείτε τους νικητές), ενώ τα επόμενα που θα μοιραστούν είναι για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μάλμε στις 9 Δεκεμβρίου.

Νεϊμάρ, Ρόμπεν, Αζάρ, Ρονάλντο ή Ρόις λοιπόν; Δώστε την ψήφο σας στο αγαπημένο γκολ και κερδίστε!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ