CHAMPIONS LEAGUE

Ψήφισε το καλύτερο γκολ και διεκδίκησε θέση στον τελικό του Ch. League

Ψήφισε το καλύτερο γκολ και διεκδίκησε θέση στον τελικό του Ch. League

Η Nissan προσφέρει πλούσια δώρα και ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στο Βερολίνο, αρκεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό "Goal of the Week".

Η παρουσία σε έναν τελικό του Champions League, αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Είναι μια εμπειρία μοναδική, την οποία κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει, αν καταφέρει να την ζήσει από κοντά. H Nissan έρχεται και δίνει την δυνατότητα να βρεθείς και εσύ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για την διεκδίκηση του "Άγιου Δισκοπότηρου".

Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; Μπείτε και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό "Goal of the Week" για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, διεκδικώντας πλούσια δώρα και ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 6ης Ιουνίου.

Αν μη τι άλλο, το δέλεαρ είναι μεγάλο και η Nissan προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Οι Λιρόι Σανέ, Βινσέντ Αμπουμπακάρ, Τιάγκο Σίλβα, Κάρλος Τέβες και Κασεμίρο είναι οι πέντε υποψήφιοι.

Τοποθετώντας κάποιος τον δείκτη πάνω από τα εικονίδια γύρω από κάθε βίντεο μπορεί να δει τα στατιστικά στοιχεία του ΓΚΟΛ:

Το (έ) είναι Η ένταση του παιχνιδιού - ο χρόνος του γκολ και ο αντίκτυπος στο σκορ.

Το ε² είναι ο Ενθουσιασμός των οπαδών - μετριέται σε tweets.

Το δ είναι η Δυσκολία του γκολ - σημείο και απόσταση σε μέτρα.

Ψήφισε το καλύτερο γκολ και διεκδίκησε θέση στον τελικό του Ch. League

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο "Goal of the Week" παρέχουν όλες τις πληροφορίες για το πως μπορεί να πάρει μέρος κάποιος, ποιος είναι ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού, πως γίνεται η ανακήρυξη των νικητών, ποιες είναι οι πρόσθετες πιθανότητες, ποια είναι τα δώρα, πως μπορείτε να τα παραλάβετε και πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Σχετικά με το δώρο για το εισιτήριο του τελικού, αναφέρεται:

- Ένας (1) τυχερός ανά Ενότητα που θα κληρωθεί από τις κληρώσεις των Ενοτήτων 8,9,10, θα παρακολουθήσει τον τελικό του UEFA Champions League 2014/2015 στο Olympiastadion του Βερολίνου, στην Γερμανία στις 6 Ιουνίου 2015 (με την επιφύλαξη τυχόν τροποποίησης των ημερομηνιών και του τόπου από την UEFA), που αποτελείται από:

· ένα (1) εισιτήριο στον τελικό του UEFA Champions League 2014/2015 στο Olympiastadion του Βερολίνου

· ένα (1) αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής από Αθήνα προς Βερολίνο

· μια (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο τριών (3) αστέρων με ημιδιατροφή, σε μονόκλινο δωμάτιο, μεταφορά μετ 'επιστροφής μεταξύ του αεροδρομίου άφιξης και του ξενοδοχείου και μεταξύ του ξενοδοχείου και του Olympiastadion, φόροι αεροδρομίων, με εξαίρεση κάθε άλλη επιβάρυνση ή δαπάνη, ιδίως ταξιδιωτική ασφάλιση για το νικητή, μετακίνηση και βοήθεια επαναπατρισμού, ημερήσια έξοδα διατροφής, έξοδα ταξιδιού μεταξύ της κατοικίας του νικητή και του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ