CHAMPIONS LEAGUE

Πρωτιά Βούρου στην πρεμιέρα του Champions League

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and APOEL Nicosia's Praksitelis Vouros battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and APOEL Nicosia's Praksitelis Vouros battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Πρώτος παίκτης σε κλεψίματα στην πρεμιέρα του Champions League ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, στην αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabeu". Ποιοι ξεχώρισαν σε άλλες οκτώ κατηγορίες.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League διεξήχθη το διήμερο 12-13 Σεπτέμβρη και μετά το πέρας των αγώνων, έγιναν γνωστοί οι παίκτες που ξεχώρισαν σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες.

Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας αμυντικός, ο Πραξιτέλης Βούρος. Σπουδαία ατομική διάκριση για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν του ΑΠΟΕΛ, που απέναντι στους πολυδιαφημισμένους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αξιοπρόσεκτη αγωνιστική παρουσία.

Την οποία συνδύασε με επτά κλεψίματα (όχι διωξίματα - πήρε την μπάλα στην κατοχή του και έδωσε πάσα ξεκινώντας επιθέσεις για την ομάδα του), αριθμός που τον έφερε στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας, από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης!

Τα περισσότερα σουτ έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εννέα, όλα εντός περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του πέναλτι που εκτέλεσε. Η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά έφερε τον Πορτογάλο σταρ σε ακόμη πιο καθαρό ρόλο επιθετικού, κάτι που αποτυπώθηκε και στην στατιστική.

Ο Μάρκο Βεράτι έκανε τις περισσότερες πάσες συνολικά με 153, ενώ ο Φρανκ Ριμπερί ήταν πρώτος στις πάσες - "κλειδιά" με έξι. Ο Ουίλιαν ήταν αυτός με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες, έχοντας επτά στο ματς της Τσέλσι με την Κάραμπαγκ.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ξεχώρισε για τα εννέα επιτυχημένα τάκλιν του και ο Λούκας Τεόντορτσικ για τις 13 εναέριες κερδισμένες μονομαχίες. Ο Ούρος Σπάγιτς ήταν αυτός με τις περισσότερες απομακρύνσεις, έχοντας 13 και ο Άλισον ο τερματοφύλακας που αντέδρασε με επιτυχία εννέα φορές σώζοντας την εστία του.

Photo credits: (AP Photo/Paul White)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ