CHAMPIONS LEAGUE

Πρόωρος τελικός!

Πρόωρος τελικός!

Ρεάλ-Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Με πρόωρο τελικό μοιάζει η τιτανομαχία της "Βασίλισσας" με τους Βαυαρούς. Ο Κουρτουά απέναντι στην ομάδα που ανήκει! (video)

Η κληρωτίδα έκανε τα τερτίπια της στη Νιόν με τον Φίγκο να στέλνει την πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου.

Τα δύο θεωρητικά μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Αντίθετα, η Τσέλσι τίθεται αντιμέτωπη με την εξαιρετική στην φετινή σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόωρος τελικός!

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 22 και 23 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουρτουά θα αγωνιστεί κανονικά, μολονότι αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Η UEFA δεν αναγνωρίζει το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο συλλόγων για τον Βέλγο τερματοφύλακα και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα απουσίας του.

Ατλέτικο και Τσέλσι αναμετρήθηκαν το 2009 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τους "blues" να έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία.

Επίσης το 2012 στον τελικό του Σούπερ Καπ οι "ροχιμπλάνκος" συνέτριψαν την Τσέλσι με 4-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ