CHAMPIONS LEAGUE

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Χάμες Ροντρίγκες

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Χάμες Ροντρίγκες

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στη Ρόμα καθώς ο Κολομβιανός μέσος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες στην αναμέτρηση της Τετάρτης (17/2) μεταξύ της Ρεάλ και της Ρόμα καθώς αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Ο επιτελικός μέσος των "μερένγκες" δεν είναι ο μόνος που θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Ρόμα, καθώς και ο Μαρσέλο προέρχεται από τραυματισμό και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Επίσης ο Μπέιλ θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό ακόμα λόγω τραυματισμού στη γάμπα.

Δυο είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Χεσέ Ροντρίγκες και ο Ματέο Κόβατσιτς, με τον Κροάτη να φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα.

Μέχρι στιγμής, ο Κολομβιανός μέσος έχει μόνο μια συμμετοχή στο Champions League της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα έπαιξε 65 λεπτά στον, εντός έδρας, θρίαμβο με 8-0 απέναντι στη Μάλμε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ