CHAMPIONS LEAGUE

Πρόταση γάμου από Λεονάρντο την ώρα της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ!

Πρόταση γάμου από Λεονάρντο την ώρα της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ!

O Λεονάρντο έδωσε... ροζ χρώμα στην κλήρωση του Champions League καθώς έκανε live πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια του Sky Italia, Άννα Μπιλό. Δείτε το απίστευτο video!

Η κλήρωση στα προημιτελικά του Champions League δεν ήταν ευνοϊκή για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς την έφερε αντιμέτωπη σε δύο αγώνες με τη Μπαρτσελόνα , όμως το γεγονός αυτό δεν πτόησε τον Λεονάρντο να προσφέρει ένα μοναδικό σόου live στην τηλεόραση.

Στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε για τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky", ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων άδραξε την ευκαιρία για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του και παρουσιάστρια Άννα Μπιλό!

"Άννα θέλεις να με παντρευτείς; Δύο φορές μου έχεις πει όχι, σε ζητάω σε γάμο μία ακόμα φορά. Τώρα που κληρωθήκαμε με τη Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να μου το αρνηθείς", δήλωσε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ο 43χρονος Βραζιλιάνος, με την 36χρονη σύντροφό του (έχουν σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια) να λέει στον τηλεοπτικό αέρα "Έχει τρελαθεί" και να προσθέτει "καλύτερα να μιλήσουμε στο σπίτι".

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη στο στούντιο ο Μάσιμο Μάουρο λέγοντας "Μα πρέπει να πεις ένα ναι ή ένα όχι", για να πάρει την απάντηση από την όμορφη Ιταλίδα παρουσιάστρια που του είπε "Όλα καλά".

Όσον αφορά την κλήρωση με τη Μπαρτσελόνα, ο Λεονάρντο δήλωσε μεταξύ άλλων: "Δεν είναι μία κλήρωση που ελπίζαμε αλλά θα είναι μία μεγάλη γιορτή που θα καλωσορίσουμε την Μπαρτσελόνα στο Παρκ Ντε Πρενς".

Η πρόταση γάμου του Λεονάρντο live στην ιταλική τηλεόραση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ