CHAMPIONS LEAGUE

"Προειδοποιεί" τη Μπάγερν ο Εζίλ

"Προειδοποιεί" τη Μπάγερν ο Εζίλ

Η Άρσεναλ πάτησε... restart στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μεσούτ Εζίλ δήλωσε πως με ανάλογη εμφάνιση η ομάδα του μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη και απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Το ξεκίνημα της Άρσεναλ στο φετινό Champions League ήταν καταστροφικό καθώς μετά τις ήττες από Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2-1 εκτός) και Ολυμπιακό (3-2 εντός) έχουν ψαλιδιστεί αρκετές από τις πιθανότητές της για πρόκριση στους "16", από τη στιγμή που τα δύο επόμενα ματς (20/10 και 4/11) είναι απέναντι στο φαβορί του ομίλου, Μπάγερν.

Μετά όμως από το 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή στο "Emirates" το ηθικό των "κανονιέρηδων" έχει ανέβει και τρανή απόδειξη είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Μεσούτ Εζίλ που έστειλε "μήνυμα" στους Βαυαρούς.

"Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλη πίεση σε εμάς στο Champions League. Μπορούμε ωστόσο να νικήσουμε τη Μπάγερν, εάν παίξουμε στο ίδιο επίπεδο όπως απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αιφνιδιάστηκα λίγο βλέποντας τη Μπάγερν να νικάει 5-1 τη Ντόρτμουντ. Τα αποτελέσματα της Μπάγερν δείχνουν πως είναι σε μεγάλη φόρμα", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στη "Bild" για το μέλλον των Λονδρέζων στο φετινό Champions League, για να προσθέσει:

"Προειδοποιεί" τη Μπάγερν ο Εζίλ

Το γκολ του Μεσούτ Εζίλ μαζί με τα δύο του Αλέξις Σάντσες χάρισαν μία σπουδαία νίκη στην Άρσεναλ με 3-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Έχουμε μεγάλο σεβασμό προς τη Μπάγερν αλλά δεν τους φοβόμαστε. Παίζουμε στο σπίτι μας και ξέρουμε πώς να σκοράρουμε και να είμαστε επιτυχημένοι απέναντί τους. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα".

Ανάλογη αισιοδοξία ο Γερμανός άσος έχει και για τη μάχη του τίτλου, εκφράζοντας την πίστη ότι η Άρσεναλ μπορεί φέτος να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004.\

"Έχουμε μία σούπερ ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Premier League. Νομίζω ότι είναι δυνατό αυτό αν δεν έχουμε τραυματισμούς. Η σεζόν είναι πάντως μεγάλη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ