CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Ρεάλ - Μπάγερν

Entranamiento del Real Madrid. En la imagen, Cristiano y Bale.

Real Madrid training session. In this picture, Cristiano and Bale.
Entranamiento del Real Madrid. En la imagen, Cristiano y Bale. Real Madrid training session. In this picture, Cristiano and Bale. PABLO MORENO ARRIERO

Ρεάλ και Μπάγερν κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Αμφίβολοι οι Ρονάλντο και Μπέιλ, δείτε στοιχεία, δηλώσεις και πιθανές 11άδες (videos)

Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν στην Μαδρίτη το βράδυ της Τετάρτης (21:45), στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τα ημιτελικά του Champions League 2013-2014, σε ένα ζευγάρι που πολλοί ήθελαν στον τελικό.

Αυτή είναι η 25η φορά που η Ρεάλ παίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στις 24 προηγούμενες είχε 50% επιτυχία, καθώς έχει φτάσει σε 12 τελικούς και έχει 9 τρόπαια.

Η Μπάγερν από την άλλη παίρνει μέρος στα ημιτελικά για 16η φορά και έχει καλύτερο ποσοστό επιτυχίας (στα ημιτελικά), καθώς έχει παίξει σε 10 τελικούς και έχει 5 τρόπαια.

Στα ημιτελικά έχουν τεθεί αντιμέτωπες 5 φορές και η Μπάγερν έχει πάρει την πρόκριση στις 4 (1976, 1987, 2001 και 2012), ενώ μόνο το 2000 πέρασε η Ρεάλ.

Preview: Ρεάλ - Μπάγερν

Αντσελότι Vs Γκουαρντιόλα, για πρώτη φορά

Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην προπονητική τους καριέρα!

Αμφότεροι στην συνέντευξη τύπου φυσικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλη ομάδα, ενώ μπορείτε παρακάτω να δείτε τα σχετικά videos.

Δηλώσεις Αντσελότι...

Δηλώσεις Γκουαρντιόλα...

Τα αγωνιστικά νέα με επίκεντρο Ρονάλντο & Μπέιλ

Η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Κάρλο Αντσελότι να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο αν δεν απόλυτα έτοιμος και να ρισκάρει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Θυμίζουμε πως ο CR7 είχε αποχωρήσει λόγω ενοχλήσεων στον πρώτο προημιτελικό με την Ντόρτμουντ και τελικά είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Οι Χεσέ Ροντρίγκεθ και Άλβαρο Αρμπελόα είναι νοκ-άουτ εδώ και πολύ καιρό, ενώ ο Σάμι Κεντίρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Πρόβλημα πάντως τις τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Ρεάλ με τον Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς δεν κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο το βράδυ της Τρίτης όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αλλά έμεινε σπίτι του, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί!

Στο αντίπαλο... στρατόπεδο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Κοντέντο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σατσίρι και Στάρκε, αλλά επιστρέφει ο Μάνουελ Νόιερ, εκτός απροόπτου.

Οι πιθανές 11άδες

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Κρίστιανο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ.

Preview: Ρεάλ - Μπάγερν

Το πρόγραμμα των 1ων ημιτελικών:

Τρίτη

Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0

Τετάρτη

Ρεάλ - Μπάγερν (21:45 / ΔΤ)

Ο πίνακας των σκόρερς

14 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

4 γκολ

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)

Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)

Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)

Χουλκ (Ζενίτ)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρόμπεν (Μπάγερν), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ), Γκάμπι (Ατλέτικο) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ