CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Το Γαλατάσαράι - Γιουβέντους μοιάζει με τελικό, ο νικητής ακολουθεί την Ρεάλ στους "16", αλλά στους Ιταλούς αρκεί και η ισοπαλία. Ολυμπιακός ή Μπενφίκα και Σαχτάρ ή Λεβερκούζεν θα πάρουν τα υπόλοιπα εισιτήρια της Τρίτης. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα, πληροφορίες και σενάρια... (videos)

Το βράδυ της Τρίτης πέφτει η αυλαία για τους 4 πρώτους ομίλους του Champions League.

Πέντε ομάδες έχουν ήδη προκριθεί από αυτούς τους ομίλους και πρόκειται για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο τελευταίες τίθενται αντιμέτωπες στο Μόναχο με την πρωτιά να κρίνεται, ενώ την ManUtd θα ακολουθήσει μία εκ των Σαχτάρ και Λεβερκούζεν, την Ρεάλ θα ακολουθήσει μία εκ των Γιουβέντους και Γαλατάσαράι, ενώ την Παρί Σεν-Ζερμέν θα ακολουθήσει μία εκ των Ολυμπιακού και Μπενφίκα.

Αυτές που διεκδικούν πρόκριση και συγκρούονται είναι Γαλατάσαράι και Γιουβέντους, το ματς στην Πόλη είναι... τελικός και φυσικά πρόκειται για τον αγώνα της βραδιάς.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Σαχτάρ ή Λεβερκούζεν

Στον 1ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει θέση στους "16", αλλά έχει κίνητρο για να μην χάσει από την Σαχτάρ.

Καταρχάς, δεν θέλει να ηττηθεί, καθώς θα είναι το 3ο σερί ματς που χάνει μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και μάλιστα μέσα σε μία εβδομάδα!

Εν συνεχεία, θέλει έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την 1η θέση, η οποία είναι σημαντική για την κλήρωση των "16".

Η Σαχτάρ από την άλλη με νίκη, πέραν της πρόκρισης, κατακτά και την κορυφή, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία των Άγγλων, αφού το μεταξύ τους ματς στην Ουκρανία είναι λήξει ισόπαλο με 1-1.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Η Λεβερκούζεν έχει έναν βαθμό λιγότερο από την Σαχτάρ και παίζει με την αδιάφορη, Σοθιεδάδ, στην Ισπανία.

Πολύ απλά, αν πάρει το "διπλό" και η Σαχτάρ δεν νικήσει στο "Ολντ Τράφορντ", τότε θα προκριθούν οι Γερμανοί.

Η Σαχτάρ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και την αποστολή επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο ο "πρώην", Φερναντίνιο, ο οποίος παίζει πλέον στο Μάντσεστερ με την φανέλα της Σίτι.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει τον Κάρικ, ενώ ο Καγκάουα αναμένεται να έχει αναρρώσει (ήταν άρρωστος), αλλά δεν αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες.

Εστέμπαν Γκρανέρο και Ίνιγο Μαρτίνεθ δεν είναι στην διάθεση του τεχνικού της Σοθιεδάδ, Χαγκόμπα Ασαράτε, ενώ ο Σάμι Χίπια από την άλλη δεν υπολογίζει ακόμη στους Σαμ, Χίλμπερτ και Παλόπ, ίσως όμως παίξει ο Ράιναρτς.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Γιουβέντους ή Γαλατάσαράι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Παίζει στην Δανία με την Κοπεγχάγη, η οποία δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση (απλά για 3η θέση και Europa League), καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας είτε με Γιουβέντους, είτε με Γαλατάσαράι, υστερεί.

Το Γαλατάσαράι - Γιουβέντους λοιπόν είναι... τελικός και αναμφίβολα το ματς της βραδιάς.

Οι Ιταλοί έχουν δύο βαθμούς περισσότερους, έτσι προκρίνονται και με ισοπαλία στην Πολή, ενώ οι Τούρκοι θέλουν μόνο την νίκη.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ξανά τους Φερνάντο Μουσλέρα και Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην διάθεσή του (δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν), ενώ συνεχίζει να απουσιάζει ο Χαμίτ Αλτιντόπ.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Το μεγάλο πρόβλημα του Αντόνιο Κόντε είναι η απουσία του Αντρέα Πίρλο, ενώ πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Μίρκο Βούτσινιτς.

Για την Ρεάλ είναι τιμωρημένος ο Σέρχιο Ράμος και τραυματίες οι Κεντίρα, Φάμπιο Κοεντράο και Βαράν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξανά στην διάθεση του Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό ενδεχομένως να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του.

Ο Στάλε Σόλμπακεν από την άλλη θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γκίσλασον, Μπράατεν και Νίκολαϊ Γιόργκενσεν.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Ολυμπιακός ή Μπενφίκα

Στον 3ο όμιλο η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει κατακτήσει την κορυφή και ως δεύτερος θα προκριθεί ο Ολυμπιακός αν νικήσει την Άντερλεχτ στο "Καραϊσκάκης".

Η Μπενφίκα έχει τους ίδιους βαθμούς με την ελληνική ομάδα, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία, έτσι για να περάσει πρέπει να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς με την Παρί στην Λισαβόνα, από αυτό που θα πάρει ο Ολυμπιακός.

Να νικήσει δηλαδή και να μην νικήσει ο Ολυμπιακός ή να αναδειχθεί ισόπαλη με την Παρί και ο πρωταθλητής Ελλάδας να ηττηθεί.

Ο τεχνικός των "αετών", Ζόρζε Ζεζούς, τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως δεν έχει στην διάθεσή τους τους τραυματίας Όσκαρ Καρντόσο και Ρούμπεν Αμορίμ, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Λοράν Μπλαν άφησε στην Γαλλία τους τιμωρημένους, Φαν ντε Βιλ και Βεράτι, αλλά και τους Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα και Ιμπραχίμοβιτς.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Μπάγερν και Σίτι για κορυφή

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η μόνη ομάδα στο Champions League με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει 3 βαθμούς λιγότερους, και αν δεν ηττηθεί θα πάρει την πρώτη θέση.

Ακόμη και να χάσουν όμως οι Βαυαροί μπορούν να τερματίσουν στην κορυφή, καθώς για να "κλέψει" την πρωτιά η ομάδα του Μάντσεστερ θα πρέπει να καλύψει το 1-3 με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο ματς στο νησί.

Ο Ρόμπεν δεν είναι στην διάθεση του Γκουαρντιόλα, από τραυματισμούς προέρχονται επίσης οι Λαμ και Σβάινσταϊγκερ, ενώ ο Πελεγκρίνι από την άλλη δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Γιαγιά Τουρέ και στους τραυματίες, Νάστασιτς, Γιόβετιτς και Κλισί.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν νικήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω, αλλά και με 1-0 ή 2-1 θα πάρει την 3η θέση, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβάθμια (είχε χάσει στην Ρωσία με 2-3).

Η Βικτόρια Πλζεν έχει φουλ ρόστερ, ενώ για την ΤΣΣΚΑ απουσιάζουν οι Ντουμπιά, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες και Τσάουνα.

Preview: Champions League (day 6 - part 1)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 6ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Group A

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαχτάρ

Σοθιεδάδ - Λεβερκούζεν

Group B

Γαλατάσαράι - Γιουβέντους [Novasports 3]

Κοπεγχάγη - Ρεάλ

Group C

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ [Novasports 2]

Μπενφίκα - Παρί Σεν-Ζερμέν [Novasports 1]

Group D

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι [Novasports 7]

Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 11 (11-3)

2. Σαχτάρ 8 (7-5)

3. Λεβερκούζεν 7 (8-10)

4. Σοθιεδάδ 1 (1-9)

Group B

1. Ρεάλ 13 (18-5)

2. Γιουβέντους 6 (9-8)

3. Γαλατάσαράι 4 (7-14)

4. Κοπεγχάγη 4 (4-11)

Group C

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 13 (15-3)

2. Ολυμπιακός 7 (7-7)

3. Μπενφίκα 7 (6-7)

4. Άντερλεχτ 1 (3-14)

Group D

1. Μπάγερν 15 (15-2)

2. Μάντσεστερ Σίτι 12 (15-8)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (7-15)

4. Βικτόρια Πλζεν 0 (4-16)

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

5 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

3 γκολ

Ουμούτ Μπουλούτ (Γαλατάσαράι)

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)

Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)

Άνχελ ντι Μαρία (Ρεάλ)

Αλέξ Τεϊσέιρα (Σαχτάρ)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ