CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 5 - part 2)

Preview: Champions League (day 5 - part 2)

Λεβερκούζεν και ManUtd ίσως προκριθούν αμφότερες, η Ρεάλ αναμένεται να πάρει το εισιτήριο ακόμη και με ήττα, ενώ η Γιουβέντους αν δεν πάρει την πρώτη νίκη δεν θα έχει την τύχη στα χέρια της και με ήττα βγαίνει νοκ-άουτ. Δείτε όλα τα σενάρια και στον όμιλο του Ολυμπιακού, μαζί με πρόγραμμα, νέα, βαθμολογίες και πίνακα των σκόρερς...

Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν-Ζερμέν και Ολυμπιακός μπορούν να προκριθούν στους "16" του Champions League.

Μαδριλένοι και Παριζιάνοι μπορούν ακόμη και με ήττα να περάσουν, ενώ παρακάτω θα βρείτε ξεχωριστή αναφορά σε κάθε όμιλο, πρόγραμμα, βαθμολογίες και πίνακα των σκόρερς...

Μπάγερ ή ManUtd (ή μήπως και δύο;)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "ΜπάιΑρένα" και ο νικητής θα εξασφαλίσει πρόκριση στους "16" του Champions League.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκριθούν και δύο αν η Σαχτάρ χάσει από την Σοθιεδάδ μέσα στο Ντόνετσκ, ενώ αν νικήσουν οι Ουκρανοί ή έρθει ισοπαλία όλα είναι ανοικτά (δεν προκρίνεται κανείς), καθώς παίζουν τελευταία αγωνιστική στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Σάμι Χίπια, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σίντεϊ Σαμ, αλλά επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Μπένις, ενώ αυτός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, επιβεβαίωσε πως δεν θα παίξουν οι Φαν Πέρσι και Βίντιτς, ο Φελαϊνί είναι τιμωρημένος και αμφίβολοι οι Φιλ Τζόουνς και Ραφαέλ.

Για την Σαχτάρ, ο Μίρτσεα Λουτσέσκου έχει γεμάτο ρόστερ, ο Χαγκόμπα Αρασάτε της Σοθιεδάδ κλασικά δεν υπολογίζει στον Γκανέρο, ενώ η συμμετοχή των Ελουστόντο, Κάρλος Μαρτίνεθ και Θουρουτούθα είναι αμφίβολη.

Preview: Champions League (day 5 - part 2)

Η Ρεάλ και η άλλη

Η Ρεάλ αν δεν χάσει από την Γαλατάσαράι στην Μαδρίτη θα εξασφαλίσει την πρόκριση, κάτι που φυσικά μπορεί να γίνει ακόμη και με ήττα.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κοπεγχάγη, η οποία αν έστω καταφέρει να μην ηττηθεί, θα κρατήσει από κάτω την "γηραιά κυρία" και θα ελπίζει σε πρόκριση υποδεχόμενη την αδιάφορη Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη η Γιουβέντους με νίκη πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για... τελικό με την Γαλατάσαράι, με ισοπαλία θα περιμένει και η Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική να κάνει το... χρέος της κόντρα στους Δανούς, ενώ με ήττα οι Ιταλοί βγαίνουν νοκ-άουτ.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Σάμι Κεντίρα και Φάμπιο Κοεντράο είναι τραυματίες, ο Λούκα Μόντριτς τιμωρημένος, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πω είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει τον Τσάμπι Αλόνσο (προέρχεται από τραυματισμό) και βάλει στην θέση τον Καζεμίρο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπολογίζει σε Φερνάντο Μουσλέρα και Χαμίτ Αλτιντόπ, ενώ είναι στην αποστολή οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Σεμίχ Καγιά.

Η Γιουβέντους και ο Αντόνιο Κόντε θα ψάξουν την πρώτη νίκη χωρίς τους Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Ίσλα, Τζοβίνκο και Πέπε, ενώ ο Στάλε Σόλμπακεν της Κοπεγχάγης έχει μία πολύ σημαντική απώλεια, αυτή του Ντάνιελ Μπράατεν.

Preview: Champions League (day 5 - part 2)
ANADOLU AJANS

Ο όμιλος του Ολυμπιακού

Η Παρί Σεν-Ζερμέν θα προκριθεί στους "16" με νίκη ή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αλλά θα το κάνει ακόμη και με ήττα, αν η Μπενφίκα δεν νικήσει μέσα στο Βέλγιο την Άντερλεχτ.

Αν ο Ολυμπιακός πάρει έστω έναν βαθμό στην Γαλλία θα προκριθεί και αυτός αν δεν νικήσει η Μπενφίκα, ενώ αν η ελληνική ομάδα χάσει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλίσει πρόκριση από την 5η αγωνιστική (την 6η υποδέχεται την Άντερλεχτ).

Η Μπενφίκα με ισοπαλία εξασφαλίζει την 3η θέση, ενώ η Άντερλεχτ με νίκη πιάνει τους Πορτογάλους στους 4 βαθμούς και για να υπερέχει στην ισοβαθμία θα πρέπει να καλύψει το 2-0 του "Εστάντιο ντα Λουζ".

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Τζον φαν ντεν Μπρομ, δεν υπολογίζει μόνο στον Ματίας Σουάρες, καθώς επέστρεψαν οι Προτό, Ζιλέ και Ρόναλντ Βάργκας, ενώ ο ομόλογός του της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, δεν υπολογίζει στους Γκιλιέρμε Σικέιρα και Όσκαρ Καρντόσο.

Preview: Champions League (day 5 - part 2)

Για την 3η θέση

Ο 4ος είναι ο μοναδικός όμιλος που έχει ξεκαθαρίσει από την 4η αγωνιστική, όσον αφορά στην πρόκριση στους "16", με τις Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι να παίρνουν τα εισιτήρια.

Η Μπάγερν παίζει στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ ( στις 19:00) και θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση αν πάρει περισσότερους βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν.

Η κορυφή βέβαια θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική στο Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι, όπως ίσως και η 3η θέση στο Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι έχουν 3 βαθμούς περισσότερους από την νίκη επί των Τσέχων με 3-2, ενώ και αυτοί θα εξασφαλίσουν την 3η θέση αν πάρουν περισσότερους βαθμούς από την Βικτόρια.

Preview: Champions League (day 5 - part 2)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 2η μέρα της 5ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν που ξεκινά στις 19:00.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Group A

Λεβερκούζεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [Novasports 2]

Σαχτάρ - Σοθιεδάδ

Group B

Ρεάλ - Γαλατάσαράι [Novasports 1]

Γιουβέντους - Κοπεγχάγη [Novasports 7]

Group C

Άντερλεχτ - Μπενφίκα [Novasports 3]

Παρί Σεν-Ζερμέν - Ολυμπιακός [ΔΤ]

Group D

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν [Novasports 2 / 19:00]

Μάντσεστερ Σίτι - Βικτόρια Πλζεν

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (6-3)

2. Λεβερκούζεν 7 (8-5)

3. Σαχτάρ 5 (3-5)

4. Σοθιεδάδ 1 (1-5)

Group B

1. Ρεάλ 10 (14-4)

2. Γαλατάσαράι 4 (6-10)

3. Κοπεγχάγη 4 (3-8)

4. Γιουβέντους 3 (6-7)

Group C

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 10 (13-2)

2. Ολυμπιακός 7 (6-5)

3. Μπενφίκα 4 (3-5)

4. Άντερλεχτ 1 (1-11)

Group D

1. Μπάγερν 12 (12-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 9 (10-6)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-11)

4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ