CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Απόλυτο φαβορί η Ρεάλ κόντρα στην... Σταχτοπούτα, Βόλφσμπουργκ και ντέρμπι πετρελαίου στο Παρίσι με την Παρί Σεν-Ζερμέν να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες των προημιτελικών του CL

Το βράδυ της Τρίτης απέκτησαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League οι Μπάγερν Μπαρτσελόνα και απόψε (Τετάρτη 6 Απριλίου) διεξάγονται τα άλλα δύο πρώτα ματς των προημιτελικών σε Βόλφσμπουργκ και Παρίσι.

Οι "λύκοι" θα ζήσουν πρωτόγνωρες στιγμές φιλοξενώντας την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ

Πρόκειται για το μοναδικό με απόλυτο φαβορί. Από την μία η Βόλφσμπουργκ που για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης και από την άλλη η πιο πετυχημένη ομάδα του Champions League (Κύπελλο Πρωταθλητριών).

Πολυνίκης η ομάδα της Μαδρίτης με 10 κατακτήσεις, ενώ είναι αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές στα προημιτελικά. Αυτή είναι η 37η και 6 σερί. Οι δύο τους τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά, με τους "λύκους" να έχουν αποκλειστεί από την Ατλέτικο το 1999 και να έχουν αποκλείσει την Βιγιαρεάλ το 2010, στις μοναδικές ισπανικές τους εμπειρίες.

Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν, έτσι στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Σέρχιο Ράμος και Πέπε, ενώ ξανά στο κέντρο αναμένεται να παίξει ο Καζεμίρο μαζί με τους Μόντριτς και Κρόος, άρα από τον πάγκο θα ξεκινήσουν εκ νέου οι Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες.

Όσον αφορά στον Ντίτερ Χέκινγκ, δεν ξέρει αν θα έχει στην διάθεσή του τον Νάλντο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Καλιτζούρι, ενώ νοκ-άουτ είναι ο Γιουνγκ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Benaglio; Träsch, Dante, Knoche, Rodriguez; Guilavogui, Gustavo; Schürrle, Arnold (Vieirinha), Draxler; Kruse.

ΡΕΑΛ: Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Ronaldo, Benzema.

Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι
Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Όπως και η Βόλφσμπουργκ, έτσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της και συγκρούεται σε μία παρόμοια ομάδα, δηλαδή μία υπερδύναμη λόγω χρημάτων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν λοιπόν βρίσκεται στους "8" της Ευρώπης για 4η σερί χρονιά και συνολικά 6η στην ιστορία, ενώ στην τελευταία σεζόν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αυτήν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω ή μάλλον βήματα παραπάνω, καθώς στόχος είναι το τρόπαιο.

Ευρωπαϊκή μεταξύ τους ιστορία υπάρχει, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες μία φορά στο Μάντσεστερ σε αγώνα ομίλου του UEFA Cup (πριν μετονομαστεί σε Europa League) τον Δεκέμβρη του 2008, με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Ο Λοράν Μπλαν δεν έχει στην διάθεσή του τους Χαβιέρ Παστόρε και Μάρκο Βεράτι, έτσι στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Αντριέν Ραμπιό μαζί με τους Μπλεζ Ματουιντί και Τιάγκο Μότα.

Οι δεδομένες απουσίες για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Βενσάν Κομπανί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Φάμπιαν Ντελφ, Τζο Χαρτ και Γιαγιά Τουρέ, με τους δύο τελευταίους πάντως να αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Trapp; Marquinhos, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell; Matuidi, Rabiot, Thiago Motta, Di María, Cavani, Ibrahimović.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Hart (Caballero); Sagna, Mangala, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Touré, Fernando; Navas, Silva; Aguero.

Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι
Preview: Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών:

Τρίτη

Μπάγερν - Μπενφίκα 1-0

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1

Τετάρτη

Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

*σέντρα στις 21:45 σε όλα τα ματς

Ο πίνακας των σκόρερς

13 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

8 γκολ

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

7 γκολ

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

6 γκολ

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

4 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν-Ζερμέν)

3 γκολ

Αλέξ Τεϊσέιρα (Σαχτάρ)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ)

Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ)

Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη)

Φελίπε Πάρντο (Ολυμπιακός)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Γιούλιαν Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ