CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Preview: Champions League (day 3 - part 2)
© GETTY IMAGES

Ο Γκουαρδιόλα για 1η φορά στο "Camp Nou" ως προπονητής της Σίτι, η Γκλάντμπαχ στην εφιαλτική Γλασκώβη, η Μπάγερν θέλει να προλάβει την κρίση και η Νάπολι πάει για ιστορική πρόκριση. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Το βράδυ της Τετάρτης διεξάγεται το δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League φυσικά το ματς που δεσπόζει είναι το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι.

Την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Camp Nou" μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο OTE Sport 2 HD , ενώ στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Σέλτικ, επιστρέφοντας στην πόλη που έχει ζήσει τον εφιάλτη!

Η Νάπολι δεν αποκλείεται να γράψει ιστορία απόψε για το Champions League, καθώς αν νικήσει την Μπεσίκτας και δεν υπάρξει νικητής στο Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει πρόκριση από την 3η αγωνιστική!

Το ρεκόρ των σερί εντός έδρας νικών θέλει να διευρύνει η Μπάγερν, καθώς αν αποτύχει κόντρα στην Αϊντχόφεν, τότε για είναι η 4η σερί αποτυχία και μάλλον ο Κάρλο Αντσελότι θα αναγκαστεί να μιλήσει για κρίση.

Μία ακόμη μαγική ποδοσφαιρική βραδιά προμηνύεται στα κανάλια του OTE TV, όπου υπάρχει η επιλογή "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1HD για αυτούς που θέλουν άμεσα να δουν κάθε γκολ.

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει ομάδα από την Βουλγαρία για πρώτη φορά στη ιστορία της και ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η ομάδα λογικά να νικήσει, αλλά φυσικά ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, καθώς πριν δύο χρόνια λίγο έλειψε η Λουγκογκόρετς να πάρει βαθμό από την Λίβερπουλ στην Αγγλία.

Ζιρού, Ράμσεϊ, Μέρτεζακερ, Γουέλμπεκ και Άκπομ είναι οι τραυματίες των "κανονιέρηδων", ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ο Γκεόργκι Ντερμεντζίεβ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ospina; Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal; Xhaka, Cazorla; Walcott, Özil, Iwobi; Sánchez.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Stoyanov; Minev, Moți, Palomino, Natanael; Dyakov, Anicet; Misidjan, Marcelinho, Wanderson, Cafú.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Βασιλεία

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει μόνο μία ήττα σε 39 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, ενώ για πρώτη φορά αντιμετωπίζει ομάδα από την Ελβετία, ενώ η Βασιλεία φέτος έχει 7 "διπλά" σε 8 εκτός έδρας ματς.

Ο Καβάνι έχει 15 γκολ στα 11 τελευταία ματς, με τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι, να μην υπολογίζει στον Παστόρε (ίσως και στον Τιάγκο Μότα), ενώ ο Ουρς Φίσερ δεν έχει στην διάθεσή του τον Ακανζί, με την συμμετοχή των Τραορέ και Σπόραρ να είναι αμφίβολη.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΑΡΙ ΣΖ: Aréola; Aurier, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell; Verratti, Thiago Motta, Matuidi; Lucas, Di María, Cavani.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Vaclík; Lang, Suchý, Høegh, Traoré; Xhaka, Zuffi; Bjarnason, Delgado, Steffen; Doumbia.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)
© EPA

Νάπολι - Μπεσίκτας

Η Νάπολι μπορεί να πετύχει κάτι μοναδικό το βράδυ της Τετάρτης, καθώς αν νικήσει τη Μπεσίκτας και λήξει ισόπαλο το Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που θα εξασφαλίσει πρόκριση από την 3η αγωνιστική των ομίλων!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει φυσικά στην διάθεσή του τον Μίλικ (3 γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές / επιστρέφει τον Φεβρουάριο από τραυματισμό) και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλμπιόλ, ενώ ο Σενόλ Γκιουνές έχει και αυτός μια σημαντική απουσία, αυτή του Ογκουζχάν Εζιακούπ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΑΠΟΛΙ: Reina; Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam; Zieliński, Jorginho, Hamšík; Callejón, Mertens, Gabbiadini.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Fabri; Gönül, Marcelo, Tošić, Caner Erkin; Hutchinson, Inler; Quaresma, Talisca, Adriano; Cenk Tosun.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα

Η Ντινάμο Κιέβου έχει μόνο 2 νίκες στα τελευταία 8 ματς, αλλά ο Σεργκέι Ρεμπρόβ βλέπει "την πίστη και θέληση στους παίκτες του", ενώ ο Ρουί Βιτόρια τόνισε πως δεν θεωρεί το ματς αποφασιστικό για τον όμιλο.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα έχει στην διάθεσή του τον Σάμαρη, όχι όμως τους Αντρέ Αλμέιδα, Αντρέ Όρτα, Ράφα και Ζόνας, ενώ ο Ρεμπρόβ δεν υπολογίζει μόνο στον Γκάρμας (αμφίβολη η συμμετοχή του Τσιγκάνκοβ).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Rudko; Morozyuk, Khacheridi, Vida, Antunes; Rybalka; Yarmolenko, Sydorchuk, Fedorchuk, González; Júnior Moraes.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ederson; Semedo, Jardel, Lindelöf, Grimaldo; Fejsa, Pizzi, Salvio, Cervi; Guedes, Mitroglou.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ

Πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Σέλτικ με την Γκλάντμπαχ, η οποία στην Γλασκώβη έχει υποστεί την βαριά ήττα στην ιστορία της, το 8-0 της Ρέιντζερς το 1961.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Μπρένταν Ρότζερς προβληματίζεται μόνο για τον Λούστιγκ, όμως μάλλον θα τον έχει στην διάθεσή του, αλλά πολλά είναι τα προβλήματα της Γκλάντμπαχ, καθώς ο Αντρέ Σούμπερτ δεν υπολογίζει στους Τοργκάν Αζάρ, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Φάμπιαν Τζόνσον,Ντουκουρέ, Ντρμιτς, Κρίστενσεν, Ραφαέλ και Σουλτς.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΕΛΤΙΚ: Gordon: Lustig, Sviatchenko, Touré, Tierney; Forrest, Brown, Bitton, Sinclair; Rogic, Dembélé.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Sommer; Elvedi, Vestergaard, Jantschke, Wendt; Kramer, Dahoud; Traoré, Hofmann; Stindl, Hahn.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)
© AFP/GETTY IMAGES

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο "Camp Nou" ως αντίπαλος προπονητής της Μπαρτσελόνα, την πρώτη είχε ηττηθεί για τα ημιτελικά του Champions League το 2015, με τους "μπλαουγκράνα" να επικρατούν 3-0 της Μπάγερν.

Για πρώτη φορά όμως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του ο νέος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ, Κλαούντιο Μπράβο, ενώ ο προπονητής της για την αναμέτρηση δεν υπολογίζει μόνο στους Σανιά και Ντελφ.

Μόνο ο Σίλεσεν δεν είναι στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γκουαρδιόλα "καλύτερο προπονητή του κόσμου", ενώ ο Πεπ ανέφερε πως η "Μπάρτσα" του Λουίς Ενρίκε είναι καλύτερη από την δική του.

Όλοι είπαν πόσο χαρούμενοι είναι που θα παίξει ο Μέσι και ο Στόουνς δήλωσε έτοιμος να τον σταματήσει, ενώ σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η Μπαρτσελόνα σε 4 ματς στο CL με την Σίτι έχει ισάριθμες νίκες (έχει και 12 σερί εντός έδρας νίκες στην διοργάνωση).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Neymar, Suárez.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Bravo; Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Gündoğan; Sterling, Silva, De Bruyne; Agüero.

Oct 18th 2016 - Manchester, UK - MAN CITY TRAINING - 
Man City Guardiola and De Bruyne during training. 
PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail
Oct 18th 2016 - Manchester, UK - MAN CITY TRAINING - Man City Guardiola and De Bruyne during training. PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail IAN HODGSON

Ροστόβ - Ατλέτικο

Η Ατλέτικο στην Ρωσία είναι αήττητη, έχοντας σε 4 ματς 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ η Ροστόβ, η οποία υποδέχεται Ισπανούς για πρώτη φορά, είναι αήττητη στην έδρα της στα τελευταία 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (18 νίκες, 8 ισοπαλίες).

Ο Μολδαβός τεχνικός της Ροστόβ, Ιβάν Ντινιλιάντς, παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύεται να παίζει δύο ματς την εβδομάδα, ενώ θα προσπαθήσει να πάρει την ιστορική πρώτη νίκη στο Champions League χωρίς τον τραυματία, Μπουχάροβ (αμφίβολη η συμμετοχή των Τερεντίεβ και Καλάτσεβ).

Το πρόβλημα του Σαούλ στον αστράγαλο ίσως τον αφήσει εκτός, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην υπολογίζει σίγουρα στους Αουγκούστο Φερνάντες, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Μογιά και Τσέρτσι.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΡΟΣΤΟΒ: Dzhanaev; Bayramyan, Mevlja, Navas, Granat, Kudryashov; Gatskan, Noboa, Erokhin; Azmoun, Poloz.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luís; Correa, Gabi, Koke, Carrasco; Torres, Griezmann.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Μπάγερν - Αϊντχόφεν

Η Μπάγερν έχει 13 σερί εντός έδρας νίκες στο Champions League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, ενώ στα 6 ματς του παρελθόντος με την Αϊντχόφεν έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Οι Βαυαροί πάντως στα 3 τελευταία τους ματς δεν έχουν έχουν νίκη, καθώς την ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, οι δύο πρώτες απώλειες στην Bundesliga.

Ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε πως "είναι νωρίς να μιλήσουμε για κρίση", δεν υπολογίζει στον Φρανκ Ριμπερί (το μάτι του Τόμας Μίλερ είναι ΟΚ), ενώ ο Φίλιπ Κοκού στους Χέντριξ και Λοκάντια.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΓΕΡΝ: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Thiago, Kimmich, Vidal; Robben, Müller, Lewandowski.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Zoet; Brenet, Schwaab, Isimat-Mirin, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, S De Jong; Narsingh, L De Jong.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 2η μέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1 HD, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Group A

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς [OTE Sport 5 HD]

Παρί Σεν-Ζερμέν - Βασιλεία [OTE Sport 6 HD]

Group B

Νάπολι - Μπεσίκτας

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα [OTE Sport 8 HD]

Group C

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ [OTE Sport 4 HD]

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι [OTE Sport 2 HD / ΕΡΤ1]

Group D

Ροστόβ - Ατλέτικο [OTE Sport 7 HD]

Μπάγερν - Αϊντχόφεν [OTE Sport 3 HD]

Τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Group E

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μονακό 1-1

Λεβερκούζεν - Τότεναμ 0-0

Group F

Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ 1-2

Ρεάλ - Λέγκια 5-1

Group G

Λέστερ - Κοπεγχάγη 1-0

Μπριζ - Πόρτο 1-2

Group H

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Σεβίλλη 0-1

Λιόν - Γιουβέντους 0-1

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Άρσεναλ 4 (3-1)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 4 (4-2)

3. Λουντογκόρετς 1 (2-4)

4. Βασιλεία 1 (1-3)

Group B

1. Νάπολι 6 (6-3)

2. Μπεσίκτας 2 (2-2)

3. Ντινάμο Κιέβου 1 (2-3)

4. Μπενφίκα 1 (3-5)

Group C

1. Μπαρτσελόνα 6 (9-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 4 (7-3)

3. Σέλτικ 1 (3-10)

4. Γκλάντμπαχ 0 (1-6)

Group D

1. Ατλέτικο 6 (2-0)

2. Μπάγερν 3 (5-1)

3. Αϊντχόφεν 1 (2-3)

4. Ροστόβ 1 (2-7)

Group E

1. Μονακό 5 (4-3)

2. Τότεναμ 4 (2-2)

3. Λεβερκούζεν 3 (3-3)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-4)

Group F

1. Ρεάλ 7 (9-4)

2. Ντόρτμουντ 7 (10-3)

3. Σπόρτινγκ 3 (4-4)

4. Λέγκια 0 (1-13)

Group G

1. Λέστερ 9 (5-0)

2. Κοπεγχάγη 4 (5-2)

3. Πόρτο 4 (3-3)

4. Μπριζ 0 (1-9)

Group H

1. Γιουβέντους 7 (5-0)

2. Σεβίλλη 7 (2-0)

3. Λιόν 3 (3-2)

4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-8)

*οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους "16"

**ο τρίτος συνεχίζει στο Europa League ("32")

***σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν τα μεταξύ τους ματς (με όλα τα κριτήρια σαν να είναι νοκ-άουτ ματς), μετά η διαφορά τερμάτων (συνολικά στον όμιλο), μετά η καλύτερη επίθεση, μετά η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, μετά ο αριθμός των νικών, μετά ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, μετά το fair-play και μετά η κατάταξη της UEFA

Ο πίνακας των σκόρερς

3 γκολ

Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)

2 γκολ

Ντρις Μέρτενς (Νάπολι)

Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ)

Ντμίτρι Πόλοζ (Ροστόβ)

Γιόζουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Μπρούνο Σέζαρ (Σπόρτινγκ)

Μπερνάρντο Σίλβα (Μονακό)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ