CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 2 - part 2)

Preview: Champions League (day 2 - part 2)

Οι αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου και της Ατλέτικο με την Τσέλσι ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/9) στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Άκρως χορταστικό ήταν το πρώτο "πιάτο" της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League όπου σε οκτώ αναμετρήσεις σημειώθηκαν 23 τέρματα. Με ανάλογο ενδιαφέρον αναμένουμε και τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (27/9) στις οποίες ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου και το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι.

Manchester United players warm up during a training session ahead of the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Manchester United players warm up during a training session ahead of the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

GROUP A: ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντέρμπι κορυφής θα έχουμε στη Μόσχα όπου η ΤΣΣΚΑ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθούν αντιμέτωπες. Αυτές ήταν και οι δύο ομάδες που πήραν το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική και η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να δώσει προβάδισμα για την πρωτιά σε μία από τις δύο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάριο Φερνάντες για την ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Μουρίνιο δεν έχει στη διάθεσή του τους Ρόχο, Πογκμπά και Ιμπραχίμοβιτς.

Ματς "επιβίωσης" είναι αυτό ανάμεσα στη Βασιλεία και την Μπενφίκα. Ειδικά οι γηπεδούχοι εάν χάσουν και σήμερα δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι στη συνέχεια, ενώ και η Μπενφίκα καίγεται για τη νίκη πριν τις διπλές μονομαχίες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μοναδική απουσία είναι αυτή του Ομάρ Γκαμπέρ για τη Βασιλεία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία 3-0

Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασιλεία - Μπενφίκα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

Βασιλεία 0

Μπενφίκα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)

Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βασιλεία

Bayern Munich's soccer play the ball during a training session ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
Bayern Munich's soccer play the ball during a training session ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP

GROUP B: ΜΑΧΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στο Παρίσι. Εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου. Ένα ματς το οποίο όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει και προβάδισμα για την πρωτιά, αφού Σέλτικ και Άντερλεχτ δύσκολα θα παίξουν κάποιο ρόλο στη μεταξύ τους μονομαχία.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι δύο προπονητές. Από τη μία Έμερι έχει δεδομένη την απουσία του Παστόρε, ενώ και ο Ντι Μαρία θα περιμένουμε να δούμε εάν θα αγωνιστεί. Την ίδια ώρα, Αλάμπα και Αλκάνταρα είναι αμφίβολοι για την Μπάγερν Μονάχου.

ΣΕΛΤΙΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ό,τι αναφέραμε παραπάνω για το Παρί - Μπάγερν ισχύει και για το Σέλτικ - Άντερλεχτ. Η μόνη διαφορά είναι ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες οι δύο αυτές ομάδες θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Σίγουρα εκτός είναι ο Ναχαρ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ομπράντοβιτς, Τεόντορτσικ και Εμ'Μποτζί για την Άντερλεχτ. Στην αντίπερα όχι οι Σβιατσένκο και Εμπουέ θα απουσιάσουν σίγουρα για την Σέλτικ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Μπάγερν Μονάχου - Άντερλεχτ 3-0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Άντερλεχτ - Σέλτικ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπάγερν Μονάχου 3

Παρί Σεν Ζερμέν 3

Σέλτικ 0

Άντερλεχτ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)

Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ

Άντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμέν

Athletico Madrid's Diego Costa, center, and Tiago, right, take part in a training session at Chelsea's Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 29, 2014.  Chelsea will play in a Champions League semifinal second leg soccer match against Atletico Madrid on Wednesday.  (AP Photo/Matt Dunham)
Athletico Madrid's Diego Costa, center, and Tiago, right, take part in a training session at Chelsea's Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 29, 2014. Chelsea will play in a Champions League semifinal second leg soccer match against Atletico Madrid on Wednesday. (AP Photo/Matt Dunham) AP

GROUP C: ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ

Η Τσέλσι φιλοξενείται από την Ατλέτικο Μαδρίτης μόλις ένα 24ωρο μετά τη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα από την πρώτη στη δεύτερη. Στην πρώτη αγωνιστική οι μπλε του Λονδίνου επιβλήθηκαν εύκολα επί της Καραμπάχ με 6-0 και εάν περάσει από τη Μαδρίτη θα πάει με άλλον "αέρα" στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ρόμα. Αντίθετα, οι Μαδριλένοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, αλλά και στο ολοκαίνουριο γήπεδο τους. Με εξαίρεση τον Ντρινκγουότερ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση των Σιμεόνε και Κόντε.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ - ΡΟΜΑ

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρόμα θα αγωνιστεί στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάχ η οποία στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή. Για τους γηπεδούχους ο Αγκόλι προπονήθηκε μεν αλλά προέρχεται από τραυματισμό και είναι αμφίβολος, όπως και ο Περότι από την πλευρά της Ρόμα. Σίγουρα εκτός αναμέτρησης για τους Ιταλούς είναι οι Κάρσντορπ και Σικ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Kanibolotskiy; Medvedev, Hüseynov, Yunuszadä, Rzeźniczak; Míchel, Richard Almeida; Henrique, Elyounoussi, Madatov; Ndlovu.

ΡΟΜΑ: Alisson Becker; Bruno Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Defrel, Džeko, El Shaarawy.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Τσέλσι - Καραμπάχ 6-0

Ρόμα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Καραμπάχ - Ρόμα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τσέλσι 3

Ρόμα 1

Ατλέτικο Μαδρίτης 0

Καραμπάχ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)

Καραμπάχ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Τσέλσι - Ρόμα

Barcelona's Andres Iniesta, center right, goes for the ball with Sergio Busquets during a training session at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday Sept. 26, 2017. Barcelona will play Sporting CP in a Champions League, Group D soccer match Wednesday. (AP Photo/Armando Franca)
Barcelona's Andres Iniesta, center right, goes for the ball with Sergio Busquets during a training session at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday Sept. 26, 2017. Barcelona will play Sporting CP in a Champions League, Group D soccer match Wednesday. (AP Photo/Armando Franca) AP

GROUP D: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ

Πέρα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στο Τορίνο το πρόγραμμα του τέταρτου ομίλου συμπεριλαμβάνει και την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική και αυτό αισιοδοξούν να κάνουν και τη δεύτερη. Οι Πορτογάλοι θα κατεβούν με όλα τους τα "όπλα". Αντίθετα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στους Ραφίνια, Ορτολα και Ντεμπελέ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 3-0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Γιουβέντους - Ολυμπιακός

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπαρτσελόνα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπαρτσελόνα 3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

Γιουβέντους 0

Ολυμπιακός 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler / Armando Franca / Ivan Sekretarev/ Matt Dunham

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ