CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Ματσάρα το Ντόρτμουντ - Ρεάλ με γερμανική παράδοση και τα βλέμματα σε Ρονάλντο-Ζιντάν. Ο εφιάλτης της Πόρτο φόρεσε φανέλα της Λέστερ, ενώ ο αντίπαλος του Μπουφόν είναι 20 χρόνια μικρότερος! Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα, στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Το Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από τα ματς της Τρίτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων (5 έως 8) του Champions League, με την παράδοση να λέει... Μπορούσια και τους Ζιντάν-Ρονάλντο να είναι φίλοι!

Για πρώτη φορά η Λέστερ παίζει στην έδρα της ματς CL, περιμένοντας την Πόρτο, την οποία τρομάζει ο Σλιμανί, καθώς ο Αλγερινός στο 2016 την έχει... γαζώσει!

Με πολλά προβλήματα η Τότεναμ παίζει στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ η Γιουβέντους παίζει στο Ζάγκρεμπ με τη Ντίναμο, της οποίας ο τερματοφύλακας έχει λιγότερα από μισά χρόνια του Μπουφόν!

Μονακό - Λεβερκούζεν

Χωρίς Φαλκάο και Ντιράρ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την Μονακό που δεν έχει χάσει ποτέ από την Λεβερκούζεν (4 ματς) και έχει 8 νίκες στους 9 τελευταίους αγώνες της.

Είχε νικήσει στην πρεμιέρα την Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ η Μπάγερν είχε παραχωρήσει ισοπαλία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν και είχε προηγηθεί 2-0.

Τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα σε περίπτωση ήττας για τον Ρόγκερ Σμιτ, ο οποίος θα στερηθεί τον Μπελαραμπί, ίσως και τον Τσαλχάνογλου.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΟΝΑΚΟ: Subašić; Raggi, Glik, Jemerson, Sidibé; Fabinho, Bakayoko; Lemar, Moutinho, Silva; Germain.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Leno; Henrichs, Tah, Ömer Toprak, Wendell; Bender, Aránguiz, Brandt, Kampl; Javier Hernández, Volland.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τότεναμ

Μετά την ήττα στο Λονδίνο από τη Μονακό, η ανάγκη της Τότεναμ για νίκη στην Μόσχα είναι τεράστια.

Τα πράγματα για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο γίνονται δυσκολότερα λόγω των σοβαρών προβλημάτων, καθώς τραυματίες είναι οι Κέιν, Ντάιερ, Ρόουζ, Ντεμπελέ και Μουσά Σισοκό (διάσειση).

Για την ΤΣΣΚΑ, ο Λεονίντ Σλούτσκι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσάουνα, ίσως και του Τζαγκόεβ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΤΣΣΚΑ: Akinfeev; Mário Fernandes, V Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Ionov, Wernbloom, Milanov, Eremenko, Golovin; Traoré.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Wanyama, Alli; Son, Eriksen, Lamela; Janssen.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)
© REUTERS

Ντόρτμουντ - Ρεάλ

Το σπουδαιότερο ματς στο πρόγραμμα της Τρίτης, με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Ρεάλ, στην "μάχη" κορυφής του 6ου ομίλου, αφού αμφότερες είχαν ξεκινήσει με νίκη.

Ο Ζιντάν έριξε τους τόνους στην συνέντευξη τύπου για την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Λας Πάλμας και τόνισε πως ελπίζει οι δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα να "ξυπνήσουν" του παίκτες του.

Η Ντόρτμουντ έχει 3 σερί νίκες στην Βεστφαλία επί της Ρεάλ, η οποία έχει νικήσει μόνο 4 φορές στα 29 ματς που έχει δώσει στην Γερμανία.

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει στην διάθεσή του τους Ρόις και Ντουρμ, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν τους Καζεμίρο και Μαρσέλο.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Bürki; Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer; Castro, Weigl; Guerreiro, Götze, Dembélé; Aubameyang.

ΡΕΑΛ: Casilla; Carvajal, Ramos, Pepe, Danilo; Kroos, Modrić, Kovačić; Bale, Ronaldo, Benzema.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)
Preview: Champions League (day 2 - part 1)
COPYRIGHT 2016 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED.

Σπόρτινγκ - Λέγκια

Ο Μπέσνικ Χάσι απολύθηκε στις 10 Σεπτέμβρη και στον πάγκο της Λέγκια θα κάνει ντεμπούτο ο Γιάτσεκ Μαγκέρα ( photo παρακάτω).

Η ομάδα της Βαρσοβίας έχει 6 ήττες στα τελευταία 10 ματς και ο νέος της τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κουχάρτσικ, ίσως και τον Πάζνταν, ενώ ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, δεν έχει απουσίες.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Rui Patrício; João Pereira, Coates, Semedo, Zeegelaar; Gelson, Adrien Silva, William Carvalho, Bryan Ruiz; André, Dost.

ΛΕΓΚΙΑ: Malarz; Bereszyński, Pazdan, Broź, Hloušek; Guilherme, Moulin, Jodłowiec, Radović; Prijovic, Nikolić.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Κοπεγχάγη - Μπριζ

Αήττητη για 10 ματς είναι η Κοπεγχάγη, η οποία στην πρεμιέρα πήρε βαθμό στο Πόρτο και αν νικήσει την Μπριζ θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Ο Στάλε Σόλμπακεν δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο, Γκρέγκους, ενώ ο προπονητής των Βέλγων, Μισέλ Πρεντ'όμ θα στερηθεί τους Ρεβαέλοβ, Ένχελς, ίσως και τους Φελίπε Γκέντοζ, Μέχελε.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Olsen; Ankersen, Jørgensen, Johansson, Augustinsson; Verbič, Delaney, Kvist, Toutouh; Santander, Cornelius.

ΜΠΡΙΖ: Butelle; Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock; Vormer, Simons; Vanaken, Claudemir, Izquierdo; Vossen.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Λέστερ - Πόρτο

Αφού με το χατ-τρικ του Ριγιάντ Μαχρέζ θριάμβευσε στο Μπριζ στην πρεμιέρα της στο Champions League, Η Λέστερ θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας ματς στην διοργάνωση κόντρα στην Πόρτο.

Μέσα στο 2016, το ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία των "αλεπούδων", Ισλάμ Σλιμανί, πέτυχε 5 γκολ με την φανέλα της Σπόρτινγκ σε βάρος της Πόρτο, σε 3 αναμετρήσεις!

Αναμένεται ο Ρανιέρι να τον έχει στην επίθεση μαζί με τον Τζέιμι Βάρντι, με τον Ιταλό να μην έχει στην διάθεσή του μόνο τον Μεντί, ενώ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΛΕΣΤΕΡ: Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan, Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton; Slimani, Vardy.

ΠΟΡΤΟ: Casillas; Layún, Marcano, Felipe, Alex Telles; Danilo, Óliver Torres, Herrera, Otávio; André Silva, Adrián López.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Σεβίλλη - Λιόν

Για πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο ματς, με την Σεβίλλη να έχει 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς κόντρα σε Γάλλους και την Λιόν να έχει 4 ήττες φέτος σε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην πρεμιέρα του CL πάντως η Λιόν είχε νικήσει 3-0 τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ και στην Ισπανία ο Ζενεσιό θα παίξει 3-5-2, χωρίς τον τιμωρημένο, Καλουλού και τους τραυματίες, Ζαλέ, Γκρενιέ, Λακαζέτ και Ραφαέλ.

Χωρίς τρεις αμυντικούς ο Χόρχε Σαμπαόλι, τους Τρεμουλινάς, Ραμί και Ντανιέλ Καρίσο, όλοι λόγω τραυματισμού.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΕΒΙΛΛΗ: Rico; Mariano, Mercado, Pareja, Escudero; Iborra, N'Zonzi; Vitolo, Nasri, Correa; Vázquez.

ΛΙΟΝ: Lopes; Yanga-Mbiwa, Mammana, Morel; Gaspar, Ferri, Gonalons, Tolisso, Rybus; Cornet; Fekir.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Γιουβέντους

Για πρώτη φορά στην ιστορία τίθενται αντιμέτωπες Ντίναμο και Γιουβέντους, με την πρώτη να έχει πουλήσει στην δεύτερη το καλοκαίρι τον Μάρκο Πιάτσα (και ο Μάριο Μάντζουκιτς προέρχεται από τη Ντίναμο).

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζέλικο Σόπιτς, καθώς ο Ζλάτκο Κράντσαρ απολύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά την "5άρα" από την Ριέκα.

Στο τέρμα της Ντίναμο θα είναι ο 18άχρονος, Άντριαν Σέμπερ, ο οποίος είναι 20 χρόνια μικρότερος από τον Τζανλουίτζι Μπουφόν (38).

Όσον αφορά στις απουσίες, οι Στογιάνοβιτς, Μάτσελ και Καρίμι για τους γηπεδούχους, οι Μαρκίζιο, Ρουγκάνι, Ασαμόα και Μπενατιά για τους φιλοξενούμενους (ίσως στερηθεί και τον Στουράρο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Šemper; Šitum, Sigali, Benković, Pivarić; Soudani, Machado, Jonas, Pavičić, Antolić; Fernandes.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanić, Alex Sandro; Higuaín, Dybala.

Preview: Champions League (day 2 - part 1)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ