CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Το 2ο μέρος της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League διεξάγεται την Τετάρτη με τον Μανωλά να έχει να αντιμετωπίσει την παρέα του Μέσι και τον Κασίγιας να παίζει για πρώτη φορά χωρίς να φορά την φανέλα της Ρεάλ. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα, στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Η αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα δεσπόζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης, όταν και διεξάγεται η δεύτερη δόση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League 2015-2016.

Ημέρα ιστορική, καθώς ο Ίκερ Κασίγιας με την 151η του συμμετοχή θα φτάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Τσάβι, όμως θα είναι πρώτη φορά που δεν φορά την φανέλα της Ρεάλ, αλλά αυτή της Πόρτο στο Κιέβο.

Η Τσέλσι θέλει να ξεσπάσει στην Μακάμπι Τελ-Αβίβ, ενώ για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Ντίναμο υποδέχεται την Άρσεναλ στο Ζάγκρεμπ.

Δείτε παρακάτω ξεχωριστή αναφορά σε κάθε ματς με τις πιθανές 11άδες της UEFA και εν συνεχεία το αναλυτικό πρόγραμμα...

Ο Μανώλας κόντρα στην "Αγία Τριάδα"

Η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και δύσκολο θα είναι το έργο του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, έχοντας απέναντι την "Αγία Τριάδα" των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, ενώ παρτενέρ του αναμένεται να είναι ο Ρίντιγκερ (πιθανότατα θα ξεπεράσει το μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει).

Αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ρούντι Γκαρθία, ο παρτενέρ του Μανωλά δηλαδή, καθώς και ο Καστάν προέρχεται από τραυματισμό, ενώ σίγουρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πιάνιτς. Ο Λουίς Ενρίκε (άλλοτε προπονητής της Ρόμα) δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Μπράβο, Βερμάλεν και Ντάνι Άλβες.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΡΟΜΑ: Szczęsny; Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne; Nainggolan, De Rossi, Keita; Falque, Salah, Džeko.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitić; Neymar, Messi, Suárez.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Ξεκινά με τελικό η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει ξεκινήσει καλά την Bundesliga και η πίεση είναι έντονη για καλή πρεμιέρα στο Champions League, καθώς το εντός έδρας με την ΜΠΑΤΕ φαντάζει τελικός, αφού οι άλλες δύο του ομίλου είναι οι Μπαρτσελόνα και Ρόμα.

Τοπράκ και Αράνγκις δεν είναι στην διάθεση του Ρόγκερ Σμιντ και ίσως στερηθεί και τους Χίλμπερτ, Γέντβα, ενώ ο Αλεκσάντρ Γερμακόβιτς έχει μόνο μία απουσία, αυτή του Ροντιόνοβ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Leno; Hilbert/Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell; Çalhanoğlu, L Bender; Bellarabi, Mehmedi; Kiessling, Hernández.

ΜΠΑΤΕ: Chernik; Zhavnerchik, Polyakov, Milunović, Mladenović; Aleksievich, A Volodko; Stasevich, Hleb, Gordeychuk;

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου του η Άρσεναλ παίζει στο Ζάγκρεμπ με τη Ντίναμο, η οποία είναι αήττητη για 41 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (από Νοέμβρη του 2014).

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν πρόκειται να παίξει, ενώ στο απουσιολόγιο του Ζόραν Μάμιτς είναι και ο Πάβιτσιτς. Πάντα έχει προβλήματα ο Αρσέν Βενγκέρ, τραυματίες είναι οι Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ και Ροσίτσκι.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Eduardo; Pinto, Sigali, Taravel, Pivarić; Machado, Ademi; Soudani, Rog, Pjaca; Henriquez.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Čech; Debuchy, Gabriel, Koscielny, Gibbs; Coquelin, Ramsey; Oxlade-Chamberlain, Özil, Alexis Sánchez; Giroud.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Η επιστροφή της Ντινάμο και ο Κασίγιας

Έπειτα από απουσία δύο ετών η Ντινάμο Κιέβου επιστρέφει στο Champions League και στην πρεμιέρα των ομίλων την Πόρτο, η οποία σε έξι επισκέψεις στην Ουκρανία δεν έχει ηττηθεί.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Κασίγιας με άλλη φανέλα εκτός της Ρεάλ και παίζοντας πιάνει σε συμμετοχές τον Τσάβι (στην κορυφή). Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δεν έχει στην διάθεσή του τους Τεοντόρτσικ και Μακαρένκο, ίσως και τον Σιντορτσούκ, ενώ ο Τζουλέν Λοπετέγκι έχει μία απουσία, αυτή του Ιβάν Μαρκάνο λόγω τιμωρίας.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Shovkovskiy; Danilo Silva, Dragovic, Khacheridi, Antunes; Rybalka, Veloso, Garmash, González, Yarmolenko; Moraes.

ΠΟΡΤΟ: Casillas; Maxi Pereira, Maicon, Martins Indi, Layun; Danilo, Herrera, Imbulla; Tello, Brahimi, Aboubakar.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Για να περάσουν τα νεύρα του Μουρίνιο

Η Τσέλσι έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην Premier League τα τελευταία 29 χρόνια, ο Ζοζέ Μουρίνιο δηλώνει εκνευρισμένος και δυστυχισμένος, έτσι ελπίζει σε ξέσπασμα των "μπλε" με Μακάμπι Τελ-Αβίβ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Οι Κουρτουά και Φαλκάο είναι νοκ-άουτ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Οσκάρ και Ραμίρες, ενώ ο Σλάβιτσα Γιοκάνοβιτς δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΤΣΕΛΣΙ: Begović; Azpilicueta, Terry, Cahill, Baba; Matić, Fàbregas; Willian, Pedro Rodríguez, Hazard; Rémy.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ: Rajković; Shpungin, Ben Haim I, Tibi, Ben Harush; Igiebor, Alberman, Mitrović, Miha, Ben Haim II; Zahavi.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Πορτογαλική "μονομαχία" στο "Μεστάγια"

Βαλένθια εναντίον Ζενίτ, δηλαδή Νούνο Εσπίτιτο Σάντος εναντίον Αντρέ Βίλας-Μπόας, σε μια πορτογαλική "μονομαχία" των πάγκων στο "Μεστάγια".

Ο πρώτος έχει πρόβλημα στο τέρμα, καθώς είναι τραυματίες οι Ντιέγκο Άλβες και Μάθιου Ράιαν, έτσι θα παίξει ο Χάουμε, ο οποίος είναι 24 ετών και έχει μόνο μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα (το Χιχόν - Βαλένθια πριν 4 μέρες), ενώ ο δεύτερος έχει φουλ ρόστερ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Jaume; Barragán, Abdennour, Mustafi, Gayá; Enzo Pérez, Parejo, Fuego, Feghouli; Alcácer, Rodrigo.

ΖΕΝΙΤ: Lodygin; Smolnikov, Garay, Lombaerts, Criscito; Witsel, Javi García, Shatov, Danny; Hulk, Dzyuba.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Ξεκινά η περιπέτεια της Γάνδης

Το πρώτο παιχνίδι της Γάνδης στο Champions League είναι στο Βέλγιο κόντρα στην Λιόν, η οποία είναι ανώτερη, αλλά όχι σε καλή κατάσταση.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Βελγίου, Χάιν Βάνχαζεμπρουκ, έχει δύο απώλειες, τους Γιόχανσον και Βίτας, ενώ ο Ουμπέρ Φουρνιέ εκτός από τις μεγάλες απώλειες των Φεκίρ και Γκρενιέ, έχει και αυτές των Γκεζάλ, Κονέ και Ροζ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΓΑΝΔΗ: Sels; Nielsen, Mitrović, Asare; Foket, Kums, Dejaegere, Neto, Simon; Milicevic, Depoitre.

ΛΙΟΝ: Lopes; Bedimo, Umtiti, Yanga-Mbiwa, Jallet; Gonalons, Ferri, Tolisso, Valbuena; Lacazette, Beauvue.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Group E

Ρόμα - Μπαρτσελόνα [OTE Sport 3]

Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ

Group F

Ολυμπιακός - Μπάγερν [OTE Sport 2 / ΕΡΤ1]

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Άρσεναλ [OTE Sport 5]

Group G

Ντινάμο Κιέβου - Πόρτο [OTE Sport 8]

Τσέλσι - Μακάμπι Τελ-Αβίβ [OTE Sport 7]

Group H

Βαλένθια - Ζενίτ [OTE Sport 6]

Γάνδη - Λιόν

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ