CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

ΑΠΟΕΛ και Δώνης στο "Καμπ Νόου", Βαλβέρδε με Σιδηρόπουλο στο "Σαν Μαμές", η επιστροφή της ελληνικής Ρόμα και το ντέρμπι, Μπάγερν - Σίτι. Δείτε το πρόγραμμα της Τετάρτης στο CL με στοιχεία & πιθανές 11άδες (videos)

Αφού έγινε την Τρίτη η σέντρα με τον Ολυμπιακό να επικρατεί της φιναλίστ, Ατλέτικο και την τροπαιούχο, Ρεάλ, να ρίχνει "5άρα" στην Βασιλεία, ήρθε η ώρα για το άλλο μισό της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Από την ελληνική Ρόμα στον Γιώργο Δώνη και από τους Βαλβέρδε-Σιδηρόπουλο στον Ζαρντίμ και ας έπαιξε μία μέρα πριν η Μονακό.

Η επιστροφή της ελληνικής Ρόμα

Μετά από 4 χρόνια η Ρόμα επιστρέφει στο Champions League, έχοντας τρεις Έλληνες στο ρόστερ της, τους Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά και Χοσέ Χολέμπας.

Ο Γαλλο-Ισπανός τεχνικός της, Ρούντι Γκαρθία, για το ματς της πρεμιέρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει στην διάθεσή του τον Ντε Ρόσι λόγω τιμωρίας και τον Στρόουτμαν λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καστάν. Ο Λεοντίν Σλούτσκι από την άλλη θα στερηθεί τους τιμωρημένους, Τζαγκόεβ, Βέρνμπλουμ και τους τραυματίες, Ράσμους Ελμ, Σενίκοβ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΡΟΜΑ: De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Cole; Pjanić, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho.

ΤΣΣΚΑ: Akinfeev; Mário Fernandes, V Berezutski, Ignashevich, Nababkin; Tošić, Natcho, Eremenko, Milanov; Panchenko, Musa.

"Ντέρμπι" στο Μόναχο

Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρσι στον όμιλο είχε νικήσει μέσα στην Βαυαρία.

Σβάινσταϊγκερ, Ραφίνια, Βάιζερ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μπάντστουμπερ και Ριμπερί είναι νοκ-άουτ, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα ίσως στερηθεί και τον Ρόμπεν. Ο Σαμπαλέτα λόγω τιμωρίας και ο Γιόβετιτς λόγω τραυματισμού οι απουσίες για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΓΕΡΝ: Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Bernat; Xabi Alonso, Alaba; Müller, Götze, Robben; Lewandowski.

ΣΙΤΙ: Hart; Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov; Touré, Fernandinho; Nasri, Silva, Milner; Džeko.

ΑΠΟΕΛ στο "Καμπ Νόου"

Τρίτη συμετοχή για το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League και η περιπέτεια ξεκινά από το "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον Γιον Άρνε Ρίισε, ενώ ίσως στερηθεί των υπηρεσιών των Τάσου Παπάζογλου και Στάθη Αλωνεύτη. Ο Λουίς Ενρίκε πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Ντάνι Άλβες, πιο δύσκολα τον Τόμας Βερμάλεν (προέρχονται από τραυματισμό).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Neymar, Pedro.

ΑΠΟΕΛ: Urko; Mário Sérgio, Carlão, Guilherme, Alexandrou; Morais, Vinicius; Charalambides, De Vincenti, Manduca; Sheridan.

Ο Ζλάταν επιστρέφει στο Άμστερνταμ

Με την Μπαρτσελόνα να θεωρείται το φαβορί του 6ου ομίλου και το ΑΠΟΕΛ το αουτσάιντερ, το ματς του Άγιαξ με την Παρί Σεν-Ζερμέν θεωρείται από πολλούς... τελικός για πρόκριση στους "16".

Ο Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει εκεί που μεγαλούργησε αρχικά και έγινε γνωστός παγκοσμίως, ενώ ο προπονητής του, Λοράν Μπλαν, δεν έχει στην διάθεσή του τον Τιάγκο Σίλβα, αν δεν προλάβει ο Νταβίντ Λουίζ θα παίξει ο Καμαρά και η διάσειση του Οριέ σημαίνει πως δύσκολα δεν θα ξεκινήσει ο Φαν ντερ Βιλ. Από την άλλη, ο Φρανκ ντε Μπουρ θα στερηθεί τον Φίσερ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΓΙΑΞ: Cillessen; Boilesen, Moisander, Veltman, Van Rhijn; Zimling, Viergever, Klaassen; Schöne, Sigthórsson, El Ghazi

ΠΑΡΙ ΣΖ: Sirigu; Van der Wiel, Camara/Luiz, Marquinhos, Maxwell; Thiago Motta, Verratti, Pastore; Lucas, Cavani, Ibrahimović.

Θα είναι η ίδια Τσέλσι;

Τσέλσι, Μοουρίνιο, Φάμπρεγκας, Ντιέγκο Κόστα. Εντυπωσιάζουν στην Premier League και όλοι περιμένουν να δουν αν θα γίνει κάτι ανάλογο με τους "μπλε" και στο Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα (μόνο κάποιες ενοχλήσεις ο Ντρογκμπά), όμως ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ, δεν υπολογίζει στους Γκίφερ, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς, Ουτσίντα, Ματίπ, Γκορέτσκα και Φαρφάν!

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΤΣΕΛΣΙ: Courtois; Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta; Fàbregas, Matić; Schürrle, Oscar, Hazard; Costa.

ΣΑΛΚΕ: Fährmann; Höger, Ayhan, Friedrich, Aogo; Boateng, Neustädter, Sam, Meyer, Draxler; Huntelaar.

Το έργο του Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαντίμ πέρσι έκανε καταπληκτική δουλειά στην Σπόρτινγκ και έτσι η ομάδα της Λισαβόνας επιστρέφει στο Champions League μετά από 6 χρόνια και δίνει κρίσιμο ματς στην πρεμιέρα με την Μάριμπορ στην Σλοβενία.

Ο Μάρκο Σούλερ είναι η μόνη απουσία για τον Άντε Σίμουντζα, ενώ για τον Μάρκο Σίλβα, ίσως απουσιάσει μόνο ο Σέντρικ και σε αυτήν την περίπτωση δεξί μπακ θα παίξει ο Ρικάρντο Εσγκάιο.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Handanovič; Stojanovič, Rajčevič, Arghus, Viler; Mertelj, Ibraimi, Filipovič, Vršič; Tavares, Mendy.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Patrício; Ricardo Esgaio/Cédric, Maurício, Sarr, Jefferson; Carvalho, Adrien, Martins; Nani, Carillo, Slimani.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Η παλιά Πόρτο

Μετά από την περσινή αποτυχία (αποκλεισμός στον όμιλο) η Πόρτο ενισχύθηκε και δείχνει φέτος ικανή ξανά για μεγάλα πράγματα στην διοργάνωση.

Είναι το απόλυτο φαβορί στο "Ντραγκάο" κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, με τους Γκονσάλο Πασιένσια και Όλιβερ Τόρες να είναι αυτοί που δεν βρίσκονται στην διάθεση του Χουλέν Λοπετέγκι, ενώ ο Αλεκσάντερ Γερμάκοβιτς ίσως στερηθεί των υπηρεσιών του Νέμανια Τούμπιτς.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΟΡΤΟ: Fabiano; Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro; Casemiro, Evandro, Herrera; Tello, Brahimi, Jackson.

ΜΠΑΤΕ: Chernik; Khagush, Polyakov, Filipenko, Mladenović; A Volodko, Likhtarovich, Olekhnovich; Yakovlev, Rodionov, Gordeychuk.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

Με Βαλβέρδε και Σιδηρόπουλο

Με ελληνικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Σαχτάρ στο "Σαν Μαμές", όχι λόγω Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά διότι διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ούτε ο Βαλβέρδε, αλλά ούτε και ο Μίρτσεα Λουτσέσκου έχουν αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση ένα μικροπρόβλημα που έχει για την ομάδα του Ντόνετσκ ο Κούτσερ

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Iraizoz; De Marcos, San José, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Mikel Rico; Susaeta, Beñat, Muniain; Aduriz.

ΣΑΧΤΑΡ: Kanibolotskiy, Srna, Kucher, Rakitskiy, Azevedo, Stepanenko, Fernando, Douglas Costa, Teixeira, Taison, Adriano.

Preview: Champions League (day 1 - part 2)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Group E

Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας [Novasports 3]

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι [ΝΕΡΙΤ]

Group F

Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ [Novasports 1]

Άγιαξ - Παρί Σεν-Ζερμέν [Novasports 7]

Group G

Τσέλσι - Σάλκε [Novasports 2]

Μάριμπορ - Σπόρτινγκ

Group H

Πόρτο - ΜΠΑΤΕ

Μπιλμπάο - Σαχτάρ [Novasports 6]

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ