CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Το Champions League ξεκινά χωρίς Μήτρογλου λόγω τραυματισμού, με πληγωμένη Μπαρτσελόνα και με ματσάρα... Παρί ΣΖ - Άρσεναλ. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα, στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Το βράδυ της Τρίτης (13/9) το Champions League επιστρέφει στην ζωή μας, με τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής των 4 πρώτων ομίλων, από τις οποίες ξεχωρίζει φυσικά αυτή στο Παρίσι, όπου η Άρσεναλ φιλοξενείται από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα ενισχύσει την Μπενφίκα στην "μάχη των αετών" με την Μπεσίκτας, ενώ η Ροστόβ κάνει ντεμπούτο στην διοργάνωση στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν που κυνηγάει ρεκόρ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Μπαρτσελόνα - Σέλτικ, με τον πλανήτη να περιμένει έκρηξη των "μπλαουγκράνα" μετά την ήττα στο "Camp Nou" από την Αλαβές.

Δείτε παρακάτω ξεχωριστή αναφορά σε κάθε ματς με τις πιθανές 11άδες της UEFA και εν συνεχεία το αναλυτικό πρόγραμμα...

Ματσάρα στο Παρίσι

Το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Παρίσι, με Παρί Σεν-Ζερμέν να υποδέχεται στην Άρσεναλ και τον Ουνάι Έμερι να μην ανησυχεί έπειτα από τις δύο σερί αποτυχίες στο πρωτάθλημα (ήττα από Μονακό, ισοπαλία με Σεντ-Ετιέν). Ίσως στερηθεί τους Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαουά, Οριέ, Παστόρε και Μαξουέλ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στους Μέρτεζακερ, Γουέλμπεκ, Ντεμπουσί και Τζένκινσον. Ο Ράμσεϊ προπονήθηκε την Δευτέρα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Γκαμπριέλ, Κοσιελνί.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΑΡΙ ΣΖ: Trapp; Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kimpembe; Verratti, Thiago Motta, Matuidi; Lucas, Di María, Cavani.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Čech; Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal; Cazorla, Xhaka; Walcott, Özil, Alexis; Giroud.

Paris Saint-Germain's Spanish head coach Unai Emery (L) shakes hands with Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti during a press conference on the eve of the team's UEFA Champions League football match against Arsenal on September 12, 2016 at the Parc des Princes stadium in Paris. / AFP / FRANCK FIFE        (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Spanish head coach Unai Emery (L) shakes hands with Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti during a press conference on the eve of the team's UEFA Champions League football match against Arsenal on September 12, 2016 at the Parc des Princes stadium in Paris. / AFP / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ξανά μαζί στην Βασιλεία

Βασιλεία και Λουντογκόρετς είναι στον ίδιο όμιλο του Champions League για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Οι Βούλγαροι έχουν την μοναδική τους νίκη στην διοργάνωση επί των Ελβετών, αλλά στο "St. Jakob-Park" είχαν δεχτεί 4 γκολ. Η συμμετοχή των Τραορέ, Μπαλάντα και Τσούφι είναι αμφίβολη για τους γηπεδούχους, όπως και τους Αμπέλ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σισίνιο να έχει τεθεί νοκ-άουτ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Vaclik; Lang, Suchý, Balanta, Traoré; Xhaka, Fransson; Bjarnason, Delgado, Steffen; Doumbia.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Stoyanov; Minev, Moţi, Palomino, Natanael; Dyakov, Sasha; Wanderson, Marcelinho, Misidjan; Cafú.

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Στην μετά-Ιγκουαΐν εποχή

Η Νάπολι επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά από 3 χρόνια και η ευρωπαϊκή περιπέτεια στην μετά-Ιγκουαΐν εποχή ξεκινά στο Κίεβο με τη Ντινάμο. Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ τόνισε πως η ιταλική ομάδα είναι ενισχυμένη, καθώς πούλησε τον Αργεντινό, αλλά αγόρασε 6 παίκτες, ενώ Μαουρίτσιο Σάρι ανέφερε πως η Νάπολι είναι καλά προετοιμασμένη, καθώς έχει μελετήσει τους Ουκρανούς. Ο πρώτος δεν υπολογίζει στον Ντανίλο Σίλβα και ο δεύτερος στον Τονέλι.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΝΤΙΝΑΜΟΥ ΚΙΕΒΟΥ: Shovkovskiy; Morozyuk, Khacheridi, Vida, Makarenko; Rybalka; Yarmolenko, Sydorchuk, Buyalskiy, González; Júnior Moraes.

ΝΑΠΟΛΙ: Reina; Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj; Hamšík, Jorginho, Allan; Mertens, Milik, Callejón.

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Μπενφίκα χωρίς Μήτρογλου

Η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, όπως και οι άλλοι δύο επιθετικοί, Ζόνας και Ραούλ Χιμένες. Εκτός "μάχης" είναι επίσης οι Ζαρντέλ και Ράφα Σίλβα για τον Ρουί Βιτόρια, ο οποίος τόνισε σίγουρος πως αυτοί που θα παίξουν θα κάνουν την δουλειά. Η Μπεσίκτας επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην διοργάνωση και ο Σενόλ Γκιουνές δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναμένεται να έχει στην 11άδα τον Ταλίσκα, τον Βραζιλιάνο που ανήκει στην Μπενφίκα!

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Júlio César; Nélson Semedo, Lisandro López, Lindelöf, Grimaldo; Salvio, Fejsa, André Horta, Pizzi; Carrillo, Guedes.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Tolga Zengin; Beck, Tošić, Marcelo, Adriano; Hutchinson, Inler, Quaresma, Özyakup, Talisca; Tosun.

Júlio César of SL Benfica jokes with team mate  Luisão during a training session before their Champions league match against Beikta JK
Júlio César of SL Benfica jokes with team mate Luisão during a training session before their Champions league match against Beikta JK AFP/GETTY IMAGES

Η πληγωμένη Μπαρτσελόνα φοβίζει

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την πιο πικρή ήττα της την τελευταία 6ετία, καθώς έχασε από την Αλαβές στο "Camp Nou", ενώ μετά από 5 χρόνια η Σέλτικ συνάντησε την Ρέιντζερς στην Scottish Premier League και την διέλυσε με 5-1! Ακόμη και έτσι η διαφορά κλάσης είναι δεδομένη και οι "μπλαουγκράνα" προέρχονται από 11 σερί εντός έδρας νίκες στο Champions League. Ο Μέσι είναι διαθέσιμος, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τερ Στέγκεν (περιμένει ο Σίλεσεν για βασικός) για τον Λουίς Ενρίκε και του Γκρίφιθς για τον Μπρένταν Ρότζερς.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

ΣΕΛΤΙΚ: De Vries; Lustig, Touré, Sviatchenko, Tierney; Forrest, Brown, Rogic, Biton, Sinclair; Dembélé.

Javier Mascherano (L) and Ardan Turan of FC Barcelona warm up during a training session ahead of their UEFA Champions League Group C match against Celtic FC
Javier Mascherano (L) and Ardan Turan of FC Barcelona warm up during a training session ahead of their UEFA Champions League Group C match against Celtic FC GETTY IMAGES

Η προσγείωση του Πεπ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε την Γκλάντμπαχ "μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", θέλοντας να προσγειώσει τους παίκτες μετά τον θρίαμβο του "Old Trafford". Γκιουντογάν και Κομπανί είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Αντρέ Σούμπερντ δεν έχει στην διάθεσή του τους Ντουκουρέ και Χέρμαν.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Bravo; Zabaleta, Otamendi, Stones, Clichy; Fernandinho; Sterling, De Bruyne, Silva, Sané; Agüero.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Sommer; Elvedi, Christensen, Vestergaard, Wendt; Strobl, Kramer; Traoré, Hazard; Stindl, Raffael.

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Μπάγερν για ρεκόρ

Με νίκη η Μπάγερν θα φτάσει τις 13 σερί στην έδρα της και θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία του Champions League, ενώ ο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους Ρόμπεν, Τζερόμ Μπόατενγκ και Κομάν. Ντεμπούτο κάνει στην διοργάνωση η Ροστόβ σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στον πλανήτη, με τον Ιβάν Ντανιλιάντς να μην έχει στην διάθεσή του τον Γκριγκόριεβ, ίσως και τον Αζμούμ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΓΕΡΝ: Neuer; Kimmich, Martínez, Hummels, Alaba; Alonso; Müller, Thiago, Vidal, Costa; Lewandoswki.

ΡΟΣΤΟΒ: Dzhanaev; Terentyev, Gueye, Navas, Granat, Bayramyan; Kalachev, Gatskan, Noboa, Erokhin; Poloz.

Preview: Champions League (day 1 - part 1)

Εκδίκηση στο Αϊντχόφεν

Η μοίρα έδωσε την Αϊντχόφεν με το... καλημέρα την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από την Ατλέτικο για τον αποκλεισμό στα πέναλτι στην φάση των "16" τον περασμένο Μάρτιο (0-0 και στα δύο ματς). Ο Φίλιπ Κοκού θα στερηθεί τον Λοκάντια, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Σιμ ντε Γιονγκ και Ζίντσενκο. Όσον αφορά στον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν υπολογίζει στους Τσέρτσι, Μογιά και Βρσάλκο.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Zoet, Arias, Moreno, Isimat-Mirin, Willems, Guardado, Hendrix, Pröpper, Perreiro, Narsingh, Luuk de Jong.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luis; Saúl, Gabi, Koke, Carrasco; Griezmann, Gameiro.

PSV Eindhoven's coach Philip Cocu (C) attends a training session ahead of the Champions League match against Atletico Madrid in Eindhoven, The Netherlands, on September 12, 2016.   / AFP / ANP / Olaf Kraak / Netherlands OUT        (Photo credit should read OLAF KRAAK/AFP/Getty Images)
PSV Eindhoven's coach Philip Cocu (C) attends a training session ahead of the Champions League match against Atletico Madrid in Eindhoven, The Netherlands, on September 12, 2016. / AFP / ANP / Olaf Kraak / Netherlands OUT (Photo credit should read OLAF KRAAK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του OTE Sport 1 HD, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Group A

Παρί Σεν-Ζερμέν - Άρσεναλ [OTE Sport 2 HD]

Βασιλεία - Λουντογκόρετς

Group B

Ντινάμο Κιέβου - Νάπολι [OTE Sport 7 HD]

Μπενφίκα - Μπεσίκτας [OTE Sport 8 HD]

Group C

Μπαρτσελόνα - Σέλτικ [OTE Sport 3 HD]

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ [OTE Sport 4 HD]

Group D

Μπάγερν - Ροστόβ [OTE Sport 5 HD]

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο [OTE Sport 6 HD]

Και τα ματς της Τετάρτης:

Group E

Λεβερκούζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας [OTE Sport 7 HD]

Τότεναμ - Μονακό [OTE Sport 4 HD]

Group F

Ρεάλ - Σπόρτινγκ [OTE Sport 3 HD]

Λέγκια - Ντόρτμουντ [OTE Sport 5 HD]

Group G

Μπριζ - Λέστερ [OTE Sport 6 HD]

Πόρτο - Κοπεγχάγη [OTE Sport 8 HD]

Group H

Λιόν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Γιουβέντους - Σεβίλλη [OTE Sport 2 HD / ΕΡΤ1]

*για τα ματς της Τετάρτης φυσικά θα δημιουργηθεί ξεχωριστή προαναγγελία

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ