CHAMPIONS LEAGUE

ΠρεντΌμ: "Χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση από σήμερα"

ΠρεντΌμ: "Χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση από σήμερα"
INTIME SPORTS

Η Μπριζ θα μπορούσε να φύγει από την Λεωφόρο με την πρόκριση στα χέρια της σε μεγάλο ποσοστό αλλά αυτό δεν έγινε με τον Μισέλ Πρεντ'Ομ να εμφανίζεται απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Μπριζ, Μισέλ ΠρεντΌμ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς είχε σχεδιάσει πολύ καλά την στρατηγική για το ματς αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε θυσία, εξυπνάδα και θέληση στο παιχνίδι του. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ματς.

"Νομίζω η στρατηγική που βάλαμε επί τάπητος ήταν σωστή αυτό αποδεικνύεται από το 0-1 που θα μπορούσε να γίνει και 0-2. Δυστυχώς αυτό το δεύτερο τέρμα δεν επετεύχθη, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα αντιδράσει και με θυσία, και εξυπνάδα και θέληση. Κάτι το οποίο διαθέταμε και εμείς. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ όσα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος. Τα είχαμε όλα στο χέρι μας για να πάρουμε από σήμερα την πρόκριση.

Και βεβαίως μπορώ να σας πω ότι είδαμε πάλι μια ίδια κατάσταση όπως την Παρασκευή και αυτά που αποτελούσαν τη θυσία, τη δύναμη δεν μπόρεσαν να συμβούν. Πολλά έγιναν και με την επιείκεια του διαιτητού αλλά εμείς σπρωξίματα δεν κάνουμε. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε μια μεγάλη ρεβάνς για εμάς και τον σύλλογο μας.

Και είναι πλέον καιρός οι παίκτες μας να επιστρέψουν με την ποιότητα που έδειξαν και την περασμένη περίοδο".

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη αποτελεσματικότητας η μαχητικότητα;
"Και τα δυο αποτελούν πρόβλημα. Το θέμα είναι πως μπορείς να λύσεις το πρόβλημα και στα δυο πρέπει να βελτιωθούμε. Το ιδανικό είναι να τα πετύχουμε και τα δυο αλλά σε αυτό που θα σταθώ είναι ότι έτσι αποκτάμε εμπειρίες. Το ίδιο είδαμε και πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη".

Δίνει ελπίδες το αποτέλεσμα και η εικόνα ιδίως του πρώτου μέρους;
"Βλέπουμε ότι κάναμε κάτι καλό αρκεί να το κρατήσουμε. Το θέμα είναι γιατί δεν κρατάμε τα καλά πράγματα που κάνουμε. Ο Βάθκεθ είχε προβλήματα και για αυτό έγινε αλλαγή. Είναι σημαντικό να μπορείς να φτιάξεις τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και να τους φέρεις όλους σε καλή κατάσταση.

Ακόμα και το 1-0 αποτελεί πρόκριση. Δεν θα μιλήσω για ποσοστά, ενδεχομένως σήμερα να μπορούσαμε να φύγουμε από εδώ έχοντας την πρόκριση κατά 75-80%".

Είστε θυμωμένος με τον Μπομπό;
"Είμαι θυμωμένος με πολλούς από τους παίκτες μου απόψε".

*Στην αναμέτρηση της Λεωφόρο κόπηκαν 12.874 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 100.249 ευρώ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ