CHAMPIONS LEAGUE

Πρεντ'Ομ: "Τους κουράσαμε στο πρώτο και χτυπήσαμε στο δεύτερο"

Πρεντ'Ομ: "Τους κουράσαμε στο πρώτο και χτυπήσαμε στο δεύτερο"
INTIME SPORTS

Η Μπριζ έπαιξε με συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τους Βέλγους να προσαρμόζονται στο παιχνίδι του τριφυλλιού και να ελέγχουν την αναμέτρηση πατώντας γκάζι στο δεύτερο μέρος.

Το πλάνο της Μπριζ λειτούργησε στην εντέλεια σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μισέλ Πρεντ'Ομ μετά το τέλος του ματς στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός των Βέλγων τόνισε ότι αρχικά ήθελε να κουράσει τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία να τον χτυπήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικά είπε:

"Μπορούσαμε να είχαμε περάσει στην Αθήνα, δεν το καταφέραμε και το πετύχαμε εδώ".

Ήταν σαν ανακούφιση η πρόκριση;
"Γιατί ανακούφιση; Και οι δύο ομάδες έπαιζαν για τη νίκη, αλλά, την πήραμε εμείς. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς. Στο δεύτερο πατήσαμε γκάζι για να κάνουμε τη διαφορά. Τους κουράσαμε στο πρώτο μέρος και τους χτυπήσαμε στο δεύτερο".

Θα προτιμούσαμε μία κλήρωση με μία μεγάλη ομάδα ή μία πιο βατή;
"Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν βατές κληρώσεις και εύκολες ομάδες. Ο στόχος ήταν να πάμε εκεί, κυρίως στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε λίγες πιθανότητες να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα τις εξαντλήσουμε".

Γιατί αρχίσατε με τρεις στόπερ;
"Παίξαμε έτσι αλά στη διάρκεια του ματς κάναμε αλλαγές και προσαρμοστήκαμε στον Παναθηναϊκό, για να αποδώσουμε καλύτερα. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί πέρυσι δεν ήταν πάντα έτσι, σε κάποια ματς είχαμε λίγους οπαδούς. Τώρα ήταν όλοι μαζί μας, το γήπεδο ήταν γεμάτο. Μου αρέσει που άκουσα το όνομα μου στο τέλος του ματς και μου αρέσει που έχω καλές σχέσεις μαζί τους".

Στον επόμενο γύρο θα είστε πιο χαλαροί;
"Όταν έχεις μία τέτοια ευκαιρία, θα τη διεκδικήσεις για να πας όσο πιο μακριά μπορείς. Μπορεί να πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, αλλά, τώρα θέλουμε να πετύχουμε κάτι πιο καλό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ