CHAMPIONS LEAGUE

Πράσινο φως από την DRS για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Πράσινο φως από την DRS για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Δικαστική Επιτροπή της UEFA απεφάνθη ότι ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστούν κανονικά στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Η DRS είναι η Δικαστική Επιτροπή της UEFA, η οποία επιλαμβάνεται των υποθέσεων των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στους φακέλους που είχαν καταθέσει οι Ολυμπιακός (Champions League), Ατρόμητος (Europa League) και Αστέρας Τρίπολης (Europa League) αναφέρουν ότι υπάρχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, γεγονός που είναι εν γνώσει της DRS, η οποία ωστόσο θα επιληφθεί του θέματος μόνο όταν υπάρξουν αποφάσεις από την τακτική δικαιοσύνη.

Μέχρι λοιπόν να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν το "οκ" της Δικαστικής Επιτροπής της UEFA για να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την επόμενη σεζόν. Η ΕΠΟ από την πλευρά της αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή των τριών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ