CHAMPIONS LEAGUE

Ποτσετίνο: "Ίσως καλύτερος ο Κέιν από τον Κριστιάνο"

Tottenham coach Mauricio Pochettino gives instructions to his player during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gives instructions to his player during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, υποστήριξε ότι ο Χάρι Κέιν μπορεί να είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο σκόρερ και των τριών γκολ της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ (0-3) έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Η Τότεναμ πέρασε από τη Λευκωσία και το "ΓΣΠ" καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΠΟΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, χάρη στο χατ-τρικ του Χάρι Κέιν.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, υποστήριξε ότι ο Χάρι Κέιν μπορεί να είναι και καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη συνέντευξη Τύπου.

"Ο Κριστιάνο είναι φανταστικός κι ένας από τους καλύτερους. Ο Χάρι είναι ένας από τους καλύτερους και ίσως καλύτερος (από τον Κριστιάνο) γιατί είναι πιο νέος. Αλλά, δεν μπορώ να μιλήσω γιατί και οι δύο είναι φανταστικοί, είναι αυτό το είδος των παικτών που θες στην ομάδα σου. Ο Χάρι έχει κάτι ιδιαίτερο στο γκολ και γι' αυτό είναι από τους καλύτερους", υποστήριξε ο τεχνικός της Τότεναμ αναφερόμενος στη σύγκριση του Χάρι Κέιν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ μίλησε και:

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: "Ήταν σημαντικό για εμάς, ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα και θέλω να συγχαρώ την ομάδα γιατί έπαιξαν σε ένα δύσκολο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. ίσως δεν παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο αλλά ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί μπροστά στην εστία".

Για τα ματς που ακολουθούν με τη Ρεάλ: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ξέρουμε την ποιότητά της, θα δούμε αν θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε αυτή την ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, θα ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε μετά τον αγώνα. Τα τελευταία δύο χρόνια ωριμάζουμε και θα δούμε αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

ΚΕΪΝ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE"

O απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Τότεναμ στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ, Χάρι Κέιν, ξεκαθάρισε ότι ανάμεσα στους στόχους του είναι και η κατάκτηση του Champions League με τους "spurs".

"Φυσικά, η κατάκτηση μεγάλων τροπαίων είναι ο στόχος. Οποιοσδήποτε μεγάλος παίκτης θα σας πει ότι αυτό είναι που θέλει να κάνει. Θέλουν να κερδίζουν Premier League, Champions League, Κύπελλα Αγγλίας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς. Ήταν μια πολύ περήφανη νύχτα για μένα και την ομάδα μου. Το πρώτο γκολ ήταν μια δύσκολη απόφαση, δεν είμαι σίγουρος αν ήμουν οφσάιντ ή όχι. Ο Αλντερβάιρελντ έβγαλε μια καλή μπάλα, εγώ απλώς έστειλα τη μπάλα στα δίκτυα. Στο δεύτερο ο Σισοκό έβγαλε επίσης μια εξαιρετική μπαλιά, σε τέτοια θέση το θέμα είναι το άγγιγμα που θα κάνεις στην μπάλα. Ήταν μια τέλεια μπαλιά για να σουτάρω και να την στείλω στα δίκτυα. Στο τρίτο, απίστευτη πάσα από τον Τρίπιερ. Έτρεξα μέσα στην περιοχή και είμαι χαρούμενος που είδα την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα", υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ