CHAMPIONS LEAGUE

Πολλά νεύρα και αποβολή για Περέιρα

Πολλά νεύρα και αποβολή για Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα απέτυχε στον πρώτο του στόχο με την Φενέρμπαχτσε, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Σαχτάρ, ενώ αποβλήθηκε από τον διαιτητή για την συμπεριφορά του σε παίκτη της ουκρανικής ομάδας (VIDEO).

Κάπως αλλιώς πρέπει να είχε σκεφτεί το ξεκίνημά του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Βίτορ Περέιρα, αλλά και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας όταν συμφωνούσαν μαζί του για να την οδηγήσει σε μονοπάτια επιτυχίας.

Το "κάθε αρχή και δύσκολη" ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή, που δεν θέλει να δει να γίνεται πράξη και η άλλη ρήση που αναφέρει πως "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", διότι τότε η συνέχεια δεν προμηνύεται εύκολη για την φιλόδοξη Φενέρ.

Η ήττα με 3-0 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία έφερε τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα προσπαθήσει μέσω των πλέι οφ του Europa League να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία την φετινή σεζόν.

Ο Περέιρα πρόλαβε να αποβληθεί με το... καλημέρα στην τεχνική ηγεσία, αφού είχε μια πέρα για πέρα λάθος συμπεριφορά στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φρεντ έπεσε δίπλα του και ενώ το σκορ ήταν 1-0, με τον Ίβηρα κόουτς να τρέχει και να τον πιάνει άσχημα από το χέρι, προκειμένου να τον σηκώσει όρθιο και να συνεχιστεί το ματς.

Προφανώς θεώρησε ότι γινόταν καθυστέρηση, όμως είναι δουλειά του διαιτητή να επιβάλει τους κανόνες και όχι του εκάστοτε προπονητή. Δημιουργήθηκε ένταση, έγινε μια σύρραξη και ο ρέφερι τον απέβαλε, στέλνοντάς τον να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του αγώνα μακριά από τον πάγκο του, τιμωρώντας τον για την αντίδρασή του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ