CHAMPIONS LEAGUE

Πόλη "φάντασμα" το Κάρντιφ μετά τον τελικό

Πόλη "φάντασμα" το Κάρντιφ μετά τον τελικό

Μόνο τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ και της Γιουβέντους μαρτυρούσαν την παρουσία τους στο Κάρντιφ για τον τελικό του Champions League. Οι δρόμοι ήταν άδειοι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου!

Τι κι αν η Ρεάλ κατέκτησε το 12ο της τρόπαιο στην ιστορία του Champions League; Οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι της ισπανικής ομάδας, που συνέρρεαν από την προηγούμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, ήταν εξαφανισμένοι μετά τον τελικό.

Αποστολή στο Κάρντιφ: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Κατανοητό να μην υπάρχουν φίλοι της Γιουβέντους, μετά το βαρύ 4-1 από τους "μερένγκες", αλλά δύο ώρες μετά την απονομή, δηλαδή όταν στο Κάρντιφ ήταν μεσάνυχτα Σαββάτου, δεν υπήρχε ψυχή. Ούτε Ισπανοί να πανηγυρίζουν, ούτε Ιταλοί να πνίγουν τον πόνο τους σε μπύρες, παρά μόνο ελάχιστοι ντόπιοι έξω από 2-3 κεμπαμπτζίδικα, οι οποίοι πιθανότατα έβαζαν κάτι στο στομάχι τους μετά από μια βραδιά στις παμπ.

Μόνο διάσπαρτους αστυνομικούς και τόνους σκουπιδιών μπορούσε να διακρίνει κάποιος στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Το θέαμα αποτρόπαιο, αφού το Κάρντιφ είχε μετατραπεί σε μία απέραντη χωματερή. Η πλήρης αντίθεση σε σχέση με το υπέροχο γιορτινό κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες δύο ημέρες στην ουαλική πρωτεύουσα.

Πόλη "φάντασμα" το Κάρντιφ μετά τον τελικό
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ