CHAMPIONS LEAGUE

Ποιοι θα πάνε στον τελικό του Μιλάνου;

Ποιοι θα πάνε στον τελικό του Μιλάνου;

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στο Μόναχο με το 1-0 στις αποσκευές της. Ποιοι θα περάσουν στον τελικό; Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Sport24.gr.

Το 0-0 του "Etihad Stadium" ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" την ερχόμενη Τετάρτη (4/3).

Η "Βασίλισσα" θέλει μόνο νίκη για να περάσει στον τελικό του Μιλάνου στις 28 Μαΐου, ενώ αν και πάλι το ματς λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ, έχουμε ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι αν δεν σκοράρει κάποια από τις δυο ομάδες.

Οι "Πολίτες" με τη σειρά τους περνούν με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ, καθώς και με νίκη. Βέβαια, μόνο εύκολη αποστολή δεν έχουν στη Μαδρίτη απέναντι σε μια Ρεάλ που θέλει όσο τίποτα να σηκώσει φέτος το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Μπάγερν Μονάχου χάρη στο υπέροχο γκολ του Σαούλ στο 11ο λεπτό και έχει κάποιες παραπάνω πιθανότητες για πρόκριση, αν και μέσα στην "Allianz Arena" οι Βαυαροί αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Οι "ροχιμπλάνκος" θα κυνηγήσουν να πετύχουν ένα γκολ, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους, αφού θα πρέπει να δεχτούν τρία γκολ για να αποκλειστούν από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος θέλει να φύγει με... τρεμπλ από το Μόναχο το καλοκαίρι.

Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα βρεθούν στον τελικό του "Σαν Σίρο" στις 28 Μαΐου; Το Sport24.gr δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία του για τις δυο σπουδαίες ρεβάνς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ