CHAMPIONS LEAGUE

Πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ντάνταλκ

Πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ντάνταλκ

Μετά την ολοκλήρωση του 50% του 3ου προκριματικού του γύρου του Champions League (στο μονοπάτι των πρωταθλητών), η Ντάνταλκ είναι η μόνη σίγουρη πιθανή αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στα play-offs, αν βέβαια προκριθούν οι "ερυθρόλευκοι"

Η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Ντάνταλκ, έκανε την έκπληξη στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς νίκησε 3-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, έτσι έγινε η πρώτη πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs.

Αν φυσικά ο Ολυμπιακός καταφέρει να αποκλείσει την Χαπόελ Μπερ Σεβά την Τετάρτη και υποθέτοντας πως θα το κάνει, ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τα groups δυναμικότητας στο "μονοπάτι των πρωταθλητών" (ο ΠΑΟΚ είναι στο "μονοπάτι των μη πρωταθλητών").

Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ισχυρός και μαζί του τους ισχυρούς θα είναι σίγουρα οι Βικτόρια Πλζεν και ΑΠΟΕΛ. Αυτές οι δύο προκρίθηκαν την Τρίτη, μαζί με την Ντάνταλκ που σίγουρα θα είναι στους ανίσχυρους και μαζί με τις Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λουντογκόρετς, οι οποίες... περιμένουν.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λουντογκόρετς μπορούν να ανέβουν στους ισχυρούς (και να μην είναι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού) με αποκλεισμό την Τετάρτη των Ζάλτσμπουργκ, Σέλτικ και Λέγκια (οι δύο αρκούν για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ). Όλα αυτά πάντα με πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ισχυροί

Ολυμπιακός (Ελλάδα) 70.940*

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 44.585

Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία) 42.520*

Σέλτικ (Σκωτία) 40.460*

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 35.935

Ανίσχυροι

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 28.000*

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) 25.775

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 25.625

Κοπεγχάγη (Δανία) 24.720*

Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 2.590

*με αστεράκι οι ομάδες που δεν έχουν προκριθεί

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ