CHAMPIONS LEAGUE

Πίρλο: "Θα πρέπει να καταλάβουμε τον Μπουφόν"

Italian national soccer team players, from left, Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon and Alberto Gilardino at Parken Stadium in Copenhagen, Denmark, Thursday evening, Oct. 10, 2013, ahead of a 2014 FIFA World Cup, Group B, qualification match against Denmark in Copenhagen on Friday. (AP Photo/Polfoto, Lars Poulsen) DENMARK OUT
Italian national soccer team players, from left, Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon and Alberto Gilardino at Parken Stadium in Copenhagen, Denmark, Thursday evening, Oct. 10, 2013, ahead of a 2014 FIFA World Cup, Group B, qualification match against Denmark in Copenhagen on Friday. (AP Photo/Polfoto, Lars Poulsen) DENMARK OUT AP

Ο Αντρέα Πίρλο υπερασπίστηκε τον πρώην συμπαίκτη του, Τζανλουίτζι Μπουφόν, για την αντίδραση που είχε στο "Santiago Bernabeu" κι έδωσε τη δική του εκτίμηση για την επίμαχη φάση στο Ρεάλ - Γιουβέντους.

Το αμφισβητούμενο πέναλτι στο "Santiago Bernabeu" και η αντίδραση του Τζανλουίτζι Μπουφόν μονοπωλούν τη διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα, την επομένη της ρεβάνς του προημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Πίρλο υπερασπίστηκε τον "Τζίτζι", ενώ τόνισε για την επίμαχη φάση ότι "ένας έξυπνος διαιτητής θα το άφηνε και θα έστελνε τους παίκτες στην παράταση" με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport".

"Ο Τζίτζι χωρίς αμφιβολία υπερέβαλε, μιλώντας για έγκλημα κατά της αθλητικής κοινότητας. Αλλά, πρέπει να τον καταλάβουμε. Ήταν το τελευταίο του ματς στο Champions League και περίμενε να νικήσει.

Ένα τέτοιο αμφισβητούμενο πέναλτι μετά από τέτοιο ματς στο "Santiago Bernabeu" τον έκανε να χάσει τη ψυχραιμία του. Το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ μπορεί να καταλογιστεί, αλλά σε μερικές περιπτώσεις, ο διαιτητής μπορεί να αποφύγει να το δώσει. Ένας έξυπνος διαιτητής θα το άφηνε και θα έστελνε τους παίκτες στην παράταση", υποστήριξε ο "Maestro".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ