CHAMPIONS LEAGUE

Περιμένει την αντίδραση των παικτών του ο Μόγιες

Περιμένει την αντίδραση των παικτών του ο Μόγιες

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ελπίζει ότι η σπουδαιότητα της αναμέτρησης της Μάντσεστερ με την Μπάγερν θα αφυπνίσει τους παίκτες του.

Την ευκαιρία να σβήσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει η Μάντσεστερ την φετινή σεζόν θα έχουν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες απόψε (1/4) απέναντι στην Μπάγερν.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν στο Ολντ Τράφορντ τους Βαυαρούς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκοτσέζος προπονητής περιμένει από αυτούς να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, όπως χαρακτήρισε την Μπάγερν σε δηλώσεις του.

" Η Μπάγερν ήταν μία εξαιρετική ομάδα την περασμένη σεζόν καθώς κατέκτησαν τα πάντα και θέλουν να το επαναλάβουν. Έχουν έναν νέο προπονητή και τους συγχαίρω για την κατάκτηση της Μπουντσεσλίγκα.

Η πίεση βρίσκεται και στις δύο πλευρές. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όσο και η Μπάγερν. Θα μπούμε στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι στη μέρα μας είμαστε τόσο καλοί όσο και ο αντίπαλος που παίζουμε. Πρέπει να το δείχνουμε πιο συχνά αλλά έχω πίστη στους παίκτες μου.

Το λέω από την πρώτη μέρα και δεν έχει αλλάξει από τότε. Έχουμε αμυντικά προβλήματα αναμφίβολα. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά. Θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Υπάρχουν σημάδια ότι έχουμε ορισμένα καλά αποτελέσματα και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα αλλά αυτές είναι οι βραδιές που η Μάντσεστερ έχει γράψει ορισμένες "χρυσές" σελίδες στην ιστορία της".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ