CHAMPIONS LEAGUE

Περήφανος ο Λουίς Ενρίκε, ρεαλιστής ο Βενγκέρ

Περήφανος ο Λουίς Ενρίκε, ρεαλιστής ο Βενγκέρ

Την ικανοποίησή του για τη πρόκριση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε, ενώ με τη σειρά του ο Αρσέν Βενγκέρ εγκωμίασε τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε για δεύτερη φορά την Άρσεναλ, αυτή την φορά με 3-1 στο "Καμπ Νου" και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, κάτι που πέτυχε για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος και μετά το ματς ανέφερε: "Μπήκαμε καλά στο ματς και δείξαμε πως δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-2). Κάποιες φόρες δεν παίρνεις ότι αξίζεις αλλά δείξαμε δυνατοί πνευματικά. Η Άρσεναλ ήρθε να παίξει χωρίς να έχει τίποτα να χάσει".

Όσο για το ότι η ομάδα του για ένατη χρονιά στη σειρά συμμετέχει στην 8άδα, απάντησε: "Αυτά είναι στατιστικά. Δεν γνωρίζω αν άλλη ομάδα το έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια, είναι σημάδι της δουλειάς που γίνεται στο κλαμπ και αυτό μας κάνει περήφανους".

Εγκώμια Βενγκέρ για Μπαρτσελόνα

Με τη σειρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα, η οποία απέκλεισε δίκαια την Άρσεναλ που δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα απέναντι σε αντίπαλο αυτού του επιπέδου.

Ο Αλσατός προπονητής, είπε πως "η εμφάνισή μας ήταν καλή και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είναι πάντα δύσκολο να δεχτείς έναν αποκλεισμό, όμως παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν τις αξιοποιήσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα που προκρίθηκε δίκαια. Έχει 2-3 παίκτες που μετατρέπουν το καθημερινό σε τέχνη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ