CHAMPIONS LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Πελεγκρίνι: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν νιώθει καμία πίεση ενόψει του αγώνα με την Ρόμα. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή της Σίτι.

Δεν αγχώνεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ενόψει του αγώνα με την Ρόμα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χιλιανός προπονητής δηλώνει ότι η Μάντσεστερ Σίτι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό και χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Ρόμα που μπορεί να φθάσει ψηλά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

" Ήμασταν πολύ κοντά στην ισοπαλία με αντίπαλο την Μπάγερν. Ακόμα και αν είχαμε πάρει ισοπαλία θα είχαμε την ίδια πίεση για νίκη την Τρίτη(30/9). Πέρσι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και κερδίσαμε τα υπόλοιπα πέντε. Αν παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε θα είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε ομάδα που σκοράρει.

Στην αρχή της χρονιάς δεν βάζαμε πολλά γκολ κυρίως εναντίον της Τσέλσι και της Στόουκ. Μετά από τα δύο αυτά ματς η ομάδα επέστρεψε στον κανονικό της ρυθμό.

Η Ρόμα είναι μία πολύ καλή ομάδα γιατί έχει κερδίσει όλα τα ματς στο πρωτάθλημα της. Κανείς δεν πίστευε όταν ανέβαλε ο Ρουντι Γκαρσία ότι μπορεί να φθάσει ψηλά. Έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν καθώς έχει κερδίσει όλα τα ματς που έχει παίξει. Είναι πολύ καλός προπονητής με πολύ καλούς γρήγορους και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ