CHAMPIONS LEAGUE

"Πειράγματα" μεταξύ Σίτι και Ρόμα στο Twitter!

"Πειράγματα" μεταξύ Σίτι και Ρόμα στο Twitter!

Η επίσημη Ρόμα έκανε "παράπονα" για τον καιρό στο Μάντσεστερ την παραμονή του αγώνα της με τη Σίτι και οι πρωταθλητές Αγγλίας έδωσαν... πληρωμένη απάντηση. Διαβάστε το story.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα αναμετρώνται απόψε το βράδυ στο "Etihad Stadium" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League σε ένα κρίσιμο ματς για αμφότερες τις ομάδες, ωστόσο το χιούμορ δεν λείπει από καμία από τις δύο ομάδες.

"Είμαστε στο Μάντσεστερ ενόψει του Σίτι-Ρόμα. Πολύ "Αγγλικός" καιρός αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζουμε να μην κρατήσει πολύ", ήταν ένα σχόλιο που ανέβηκε κάποια στιγμή στον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Twitter, με τον αγγλικό σύλλογο να απαντάει άμεσα.

"Ρόμα, καλωσήρθες στο Μάντσεστερ! Ελπίζουμε όλοι οι οπαδοί σας, το προσωπικό και οι παίκτες να είχαν ένα ασφαλές ταξίδι. Θα τον συνηθίσετε τον καιρό!"

Μετά από μερικές ώρες, οι "τζαλορόσι" απάντησαν με το εξής τιτίβισμα: "Ευχαριστούμε για το θερμό καλωσόρισμα. Οπότε, εκτός από την βροχή, υπάρχει κάτι άλλο να δούμε σε αυτή την πόλη;"

Η συνέχεια στην "κόντρα" των δύο ομάδων στο χορτάρι του "Etihad Stadium", με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς μετά την ήττα στο Μόναχο και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να "χτίσουν" πάνω στο 5-1 της πρεμιέρας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ