CHAMPIONS LEAGUE

Παρελθόν από τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Σοάρες

Παρελθόν από τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Σοάρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σοβαρή απώλεια για την Χάποελ Μπερ Σεβά πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ουίλιαμ Σοάρες αποχώρησε με προορισμό την Κολόμπους Κρου και το MLS.

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", έγιναν προσπάθειες από τον Μπαράκ Μπακχάρ και τη διοίκηση για να μείνει έστω μέχρι τη ρεβάνς με τους Πειραιώτες αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι η Χάποελ Μπερ Σεβά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουίλιαμ Σοάρες στις 3 Αυγούστου, όταν και υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο "Turner Stadium" για το δεύτερο παιχνίδι των ομάδων μετά το 0-0 του Φαλήρου, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αναχώρησε την Παρασκευή (29/7) για τις ΗΠΑ, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Κολόμπους Κρου στο MLS.

"Έχω μία αίσθηση εξάντλησης, αλλά η Χάποελ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσε τόσα πολλά, αλλά τώρα αναζητώ μία νέα πρόκληση.

Είχα πρόταση για τριετή ανανέωση αλλά την απέρριψα. Δεν φεύγω επειδή ήρθε ο Μιγκέλ Βίτορ, ξέρω την αξία μου και δεν έχω πρόβλημα με τον ανταγωνισμό.

Επίσης είναι λάθος να πει κανείς ότι φεύγω επειδή μου το ζήτησε η οικογένειά μου. Απλά θέλω κάτι καινούργιο. Νιώθω ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καιρός να φύγω, έχοντας αυτό το γλυκό συναίσθημα.

Πήραμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ενώ πριν μερικές μέρες παίξαμε με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπερ Σεβά θα παραμείνει μία από τις κορυφαίες ομάδες του Ισραήλ, ίσως η μεγαλύτερη και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στον Ολυμπιακό", ήταν οι αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του Σοάρες στον τοπικό Τύπο.

Θέμα και με Νταβιτζάντα

Για τον Μπαράκ Μπακχάρ και την ομάδα του, τα προβλήματα φαίνεται να μη σταματούν εκεί. Μετά τον Σοάρες, δεν αποκλείεται εκτός μάχης με τον Ολυμπιακό να τεθεί και ο Νταβιτζάντα.

Ο αριστερός μπακ της Χάποελ Μπερ Σεβά κάνει... νερά και δεν μπαίνει στις προπονήσεις, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Τύπος της χώρας, είναι ότι οι άνθρωποι της Χάποελ είναι πεπεισμένοι πως ο Νταβιτζάντα προσποιείται, θέλοντας να αποσπάσει ένα συμβόλαιο με καλύτερους όρους από την ομάδα ή να παραχωρηθεί σε σύλλογο της Ευρώπης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ