CHAMPIONS LEAGUE

Παράπονα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Παράπονα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Μόλις 40.000 εισιτήρια θα δοθούν στους φιλάθλους των ομάδων που θα παίζουν στον τελικό του Champions League στο "Σαν Σίρο", το οποίο είναι 71.500 θέσεων. Γκρίνια και για τις τιμές

Η UEFA ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Champions League στο "Σαν Σίρο" (28/5) μέσω της ιστοσελίδας της και ο κάθε πολίτης του πλανήτη μπορεί να κάνει αίτηση για να αποκτήσει "μαγικό χαρτάκι" μέχρι τις 14 Μαρτίου.

Μπορείς και εσύ να κάνεις αίτηση για δύο εισιτήρια σε κάθε κατηγορία τιμών. Στην πρώτη το κόστος (για το ένα εισιτήριο) είναι 440€, στην δεύτερη 320€, στην τρίτη 160€ και στην τέταρτη 70€.

Μέχρι τις 8 Απριλίου μέσω ενημερωτικού e-mail θα έχεις μάθει αν τελικά... πέτυχες και θα πάρεις εισιτήρια, τα οποία είναι μόλις 6.000.

40.000 θα μοιραστούν στους οπαδούς των ομάδων που θα πάρουν μέρος στον τελικό και τα υπόλοιπα θα τα διαθέσει η UEFA για τις δημόσιες σχέσεις της.

Υπάρχει έντονη γκρίνια για το γεγονός πως σχεδόν μόλις τα μισά εισιτήρια πάνε στις ομάδες, σε απλούς οπαδούς (+ τους 6000 μέσω της ιστοσελίδας της UEFA δηλαδή / το "Σαν Σίρο" είναι 71.500 θέσεων), αλλά και το γεγονός πως στις δύο ακριβές κατηγορίες υπάρχει αύξηση 14%.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ