Παραμένει στο Champions League ο Ολυμπιακός - Champions League - SPORT 24

Παραμένει στο Champions League ο Ολυμπιακός

Παραμένει στο Champions League ο Ολυμπιακός

Το CAS, όπως είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή το Sport24.gr, απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στο Champions League. Διαβάστε τη θέση των Πρασίνων.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League οριστικοποιήθηκε και τυπικά, μετά την απόρριψη της προσφυγής του Παναθηναϊκού από το CAS, σε βάρος της UEFA. Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς των πρασίνων και επέτρεψε στους κόκκινους να παραμείνουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η έκδοση της ετυμηγορίας του CAS επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που προϋπήρχαν και αποκάλυψε το Sport24.gr από την Παρασκευή και έκαναν λόγο για υιοθέτηση των απόψεων της UEFA. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός μπαίνει κανονικά στην κλήρωση της Πέμπτης για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό έδιναν τη δική τους ερμηνεία στην κατάληξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, η UEFA προσπάθησε να υπερασπιστεί την απόφαση που πήραν τα πειθαρχικά της όργανα.

Στην ΠΑΕ υποστήριζαν ότι ο εκπρόσωπός της UEFA στη διαδικασία πως, εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον μπορεί να επανεξετάσει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Πράσινοι επισημαίνουν παράλληλα ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία, το Appeals Body της UEFA που εκδίκασε την καταγγελία μας στις 23/7 δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS. Συμπληρώνουν, επίσης, ότι είναι καταγεγραμμένα και εν ισχύ όσα είπε στις 30/6 το δεξί χέρι του Μισέλ Πλατινί και Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο:

"Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς".

Για τον Παναθηναϊκό, σχολιάζουν οι άνθρωποι του, δεν αλλάζει κάτι. Επιμένουν ότι η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται και αυτή είναι η αταλάντευτη θέση τους.

SHARE:
SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24