CHAMPIONS LEAGUE

Παπαδόπουλος: "Καθαρό το γκολ που πέτυχα"

Παπαδόπουλος: "Καθαρό το γκολ που πέτυχα"
INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της Σάλκε, αλλά και για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ που πέτυχε.

Αρχικά δήλωσε: " Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και μας άξιζε να κερδίσουμε. Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό".

Για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε, είπε: " Είναι καθαρό γκολ. Πηδάω στα ίσα με τον τερματοφύλακα και δεν τον ακουμπάω καθόλου. Από τη στιγμή που πήρε αυτήν την απόφαση ο διαιτητής δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευτυχώς κερδίσαμε".

Όσον αφορά στην επιστροφή του στο "Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος, τόνισε: " Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος που με υποδέχθηκαν θερμά".

Τέλος είπε: " Θα κεράσω γύρο τους συμπαίκτες μου για τη νίκη, ελπίζω να τους αρέσει. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε πλέον το φαβορί. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Σάλκε, Κλας-Γιάν Χούντελαρ, δήλωσε: " Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να έχω ευστοχήσει και στο πέναλτι, αλλά συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και μετά από αυτή τη φάση.

Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια. Μου άρεσε που ήταν φανατικοί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ενώ χάρηκα και για τους δικούς μας φιλάθλους. Σήμερα θα φάμε γύρο από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Σε όλους αρέσει το κρέας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ