CHAMPIONS LEAGUE

Πανό κατά της UEFA από τους οπαδούς της Κοπεγχάγης

DK Caption:
20131127, Torino, Italien, fodbold, Champions League Juventus - FC København:   FC København fans 
Foto: Lars Møller
UK Caption:
20131127, Turin, Italy, football, Champions League Juventus - FC Copenhagen:   FC Copenhagen supporters
Photo: Lars Moeller
DK Caption: 20131127, Torino, Italien, fodbold, Champions League Juventus - FC København: FC København fans Foto: Lars Møller UK Caption: 20131127, Turin, Italy, football, Champions League Juventus - FC Copenhagen: FC Copenhagen supporters Photo: Lars Moeller LARS MØLLER

Τη δική τους άποψη έχουν οι οπαδοί της Κοπεγχάγης για τις αλλαγές που ετοιμάζει η UEFA απ' τη σεζόν 2018/19. Δείτε παρακάτω το πανό που ύψωσαν στη χθεσινή (22/11) αναμέτρηση ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Πόρτο (0-0).

Μπορεί η χθεσινή (22/11) αναμέτρηση ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Πόρτο να έληξε δίχως σκορ, αλλά αυτοί που "έκλεψαν" την παράσταση ήταν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια του αγώνα υψώθηκε ένα τεράστιο πανό στη θύρα των οργανωμένων, το οποίο αφορούσε την UEFA και τις αλλαγές που θα ισχύσουν απ' τη σεζόν 2018/19.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος τρόπος διεξαγωγής αναφέρει ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες των τεσσάρων πρώτων χωρών στην κατάταξη της UEFA, θα συμμετέχουν απ' ευθείας στη φάση των ομίλων. Εξέλιξη, η οποία κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των "μικρομεσαίων" συλλόγων (όπως η Κοπεγχάγη), να συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League.

Το πανό απεικόνιζε αρκετούς ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καρέκλες ήταν τυπωμένα τα εμβλήματα των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ από κάτω έγραφε: "Καθαρό παιχνίδι και σεβασμός για όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Όχι μόνο για τους εκλεκτούς της UEFA".

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πανό κατά της UEFA από τους οπαδούς της Κοπεγχάγης
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ