CHAMPIONS LEAGUE

"Παίκτες της Σέλτικ συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια"

"Παίκτες της Σέλτικ συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια"

Έντονα παράπονα από ορισμένους παίκτες της Σέλτικ κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League εξέφρασαν μέλη της Μάλμε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η πρώτη αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Μάλμε για τα πλέι οφ του Champions League δημιούργησε μία τεράστια πολεμική, με τον γκολκίπερ των Σουηδών Γιόχαν Βίλαντ να κατηγορεί ποδοσφαιριστές των "καθολικών" πως συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Celtic Park"!

"Είναι όλοι τους γουρούνια, έτσι είναι τα πράγματα. Απλά θα πρέπει να προσπαθείς να μείνεις ψύχραιμος και να κάνεις αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω τι να πω για τον Λέι Γκρίφιθς (σ.σ. σκόραρε δις για τη Σέλτικ), συμπεριφερόταν σαν μικρό παιδί, τραβώντας φανέλες όλη την ώρα", δήλωσε μετά το ματς ο Βίλαντ ενώ ο συμπαίκτης του Ράσμους Μπένγκστον υπογράμμισε:

"Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που μιλούσαν πολύ. Καταλαβαίνεται πιθανοτατα ποιους εννοώ. Έχουν έναν αρχηγό (Σκοτ Μπράουν) και μερικούς άλλους που τους αρέσει να μιλούν. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο.

Ένας παίκτης που μπήκε ως αλλαγή (σ.σ. Ναντίρ Τσιφτσί) δεν φέρθηκε όμορφα. Το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει με το μπήκε μέσα ήταν να μιλάει. Έδινε περισσότερη σημασία σε αυτό παρά στην απόδοσή του.

Και δεν νομίζω ότι ήταν προς όφελός τους ότι έτρεχαν πάνω κάτω δείχνοντας ενδιαφέρον μόνο για αυτά τα πράγματα".

Σημειώνεται πως η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (25/8) στο Μάλμε και αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική όχι μόνο για την κόντρα των παικτών των δύο ομάδων αλλά και για το 3-2 υπέρ της Σέλτικ που έχει αφήσει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση τόσο για Σκωτσέζους όσο και για Σουηδούς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ