CHAMPIONS LEAGUE

Όταν ο Καρβάγιο έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουαρδιόλα!

Όταν ο Καρβάγιο έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουαρδιόλα!

Ο Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις στον Πεπ Γουαρδιόλα λόγω της διαιτησίας του σε αγώνα της Μπαρτσελόνα που είχε προκαλέσει σάλο (video).

Είθισται τα μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να μην "ενοχλούνται" από τη διαιτησία, ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας, όμως υπάρχει ένα ματς τα τελευταία χρόνια που οι Καταλανοί όχι μόνο έχουν παράπονα αλλά που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ξεχάσει τον άρχοντα του αγώνα.

Διαβάστε για την αυστηρή κριτική του Μαραντόνα στον Καρβάγιο μετά το Βραζιλία-Κολομβία στο Μουντιάλ του 2014.

Αυτός είναι ο Μαδριλένος ρέφερι, Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο, ο οποίος εξόργισε τον Πεπ Γουαρδιόλα στο Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Camp Nou" της 3ης Μαρτίου 2012, με τον Καρβάγιο να επιστρέφει στο δρόμο του Καταλανού τεχνικού καθώς ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο φετινό Champions League.

Όταν ο Καρβάγιο έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουαρδιόλα!

Αυτή είναι πλέον η τρίτη σεζόν του Γουαρδιόλα στο Μόναχο ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να έχει σβήσει από τη μνήμη του τον εν λόγω ρέφερι, ο οποίος σε εκείνο το ματς είχε στρέψει ένα ολόκληρο γήπεδο εναντίον του με τις αποφάσεις του: είχε αρνηθεί πέναλτι στη Μπαρτσελόνα σε τρεις περιπτώσεις ενώ είχε αφήσει τους "μπλαουγκράνα" με 10 παίκτες από το 46ο λεπτό!

Το πρώτο πέναλτι του είχαν ζητήσει σε αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ντάνι Άλβες μέσα στην περιοχή, το δεύτερο σε σπρώξιμο του (νυν άσου του Ολυμπιακού και τότε της Χιχόν) Μποτία πάνω στον Κεϊτά και το τρίτο για χέρι του Νάτσο Κάσες μέσα στη μεγάλη περιοχή!

Όταν ο Καρβάγιο έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουαρδιόλα!

Και στις τρεις περιπτώσεις ο 44χρονος μηχανικός από τη Μαδρίτη είχε διατάξει να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ στο 46' απέβαλε τον Ζεράρ Πικέ με απευθείας κόκκινη θεωρώντας πως σταμάτησε εκτός περιοχής παίκτη της Σπόρτινγκ ενώ ο δεύτερος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Δείτε το video της αναμέτρησης:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ