CHAMPIONS LEAGUE

Οργισμένοι με την ιταλική αστυνομία οι οπαδοί της Μπάγερν

Οργισμένοι με την ιταλική αστυνομία οι οπαδοί της Μπάγερν

Εντονα παράπονα για την αντιμετώπισή τους από την ιταλική αστυνομία εξέφρασαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου που ακολούθησαν την ομάδα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους, στέλνοντας μάλιστα και σχετική επιστολή στην Άνγκελα Μέρκελ.

Αναφορές για επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Γιουβέντους και της Μπάγερν δεν υπήρχαν ωστόσο οι εκδρομείς οπαδοί της Μπάγερν στο Τορίνο μόνο ευχαριστημένοι δεν έμειναν από την φιλοξενία που έλαβαν στο "Juventus Stadium" το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των πρωταθλητών Ιταλίας με αυτούς της Γερμανίας για τους "16" του Champions League (2-2) .

Οι υποστηρικτές της Μπάγερν κάνουν λόγο για "υπερβολικούς και υπέρ του δέον σχολαστικούς ελέγχους" που έλαβαν χώρα από τις ιταλικές αστυνομικές δυνάμεις και τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα και οι περισσότεροι να μπουν στο γήπεδο αφού είχε ήδη ξεκινήσει ο αγώνας.

Γίνεται ακόμα λόγος για εξαιρετικά μικρό αριθμό ανθρώπων ασφαλείας σε σύγκριση με τους 3.500 φίλους της Μπάγερν που είχαν πάρει εισιτήριο για το ματς, με έναν άνθρωπο που δραστηριοποιείται στο χώρο των οπαδών, τον Κρίστιαν Μπενρέιτερ, να στέλνει μάλιστα και επιστολή στην Άνγκελα Μέρκελ.

Σε αυτήν υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως "ο οπαδοί της Μπάγερν ήταν στο έλεος της βίας της ιταλικής αστυνομίας" και ζητάει από τη Γερμανίδα καγκελάριο να κάνει παρέμβαση προκειμένου να ακουστεί η διαμαρτυρία των φίλων των Βαυρών σε όλα τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ