CHAMPIONS LEAGUE

Οπαδοί της Αϊντχόφεν εξευτελίζουν ζητιάνες στη Μαδρίτη!

Οπαδοί της Αϊντχόφεν εξευτελίζουν ζητιάνες στη Μαδρίτη!

Το γύρο της Ισπανίας κάνει βίντεο, στο οποίο Ολλανδοί φίλαθλοι της Αϊντχόφεν πετούν κέρματα σε ζητιάνες, λοιδορώντας τες στην "Πλάθα Μαγιόρ" της Μαδρίτης. (VIDEO)

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αϊντχόφεν, στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς των "16" του Champions League, Ολλανδοί οπαδοί, οι οποίοι ακολούθησαν την PSV στην ισπανική πρωτεύουσα κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρνητικά σχόλια πάνω τους.

Την ώρα που έπιναν τον καφέ τους στην "Πλάθα Μαγιόρ" της Μαδρίτης, γυναίκες άρχισαν να ζητιανεύουν. Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν να πετούν προς το μέρος τους κέρματα, και καθώς αυτές έσκυβαν να τα μαζέψουν περιγελούσαν μαζί τους για την άθλια οικονομικά κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Τα ισπανικά ΜΜΕ σχολίασαν αρνητικά το γεγονός "μιλώντας" για εξευτελισμό των γυναικών από τους Ολλανδούς οπαδούς. Το βίντεο κάνει το γύρο της Ισπανίας - ανάγοντας το θέμα (και) στον πολιτικό του χαρακτήρα - και δεν άργησε να έρθει η συγγνώμη εκ μέρους τον Ολλανδών.

"Είδα εικόνες, οι οποίες δεν ήταν ωραίες. Δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι έτσι. Όλοι συμφωνούν σε αυτό. Λυπούμαι που συνέβη", υποστήριξε ο Χάρι Τίμερμανς, πρόεδρος φιλάθλων της Αϊντχόφεν, στην "De Telegraaf".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ